Aktualizovať podnet
Čistota a verejny poriadok

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Čistota a verejny poriadok

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
rado šiška 04. októbra 2016

dobrý deň, pan primator ( alebo niekto kompetentný ) nemohla by sa častejsie cistit a vynasat kose pred Jednotou na ul. SNP - cely objekt a za nou - smer Za postou. Je tam bordel uz niekolko tyzdnov - za Jednotou a od ul. SNP byvaju kose stale plne z dovodu velkeho poctu ludi - je tam zastavka Bus smer NR..Tak isto tam stale robia hluk a znecistenie neprisposobive osoby najma bezdomovci kde hlavny problem je ze vo vecierke non stop Charles predavaju lacne vina a alkohol a vikendy je to posledna instancia pre rozne opilecke skupiny. mozno by pomohla zmena otvaracej doby a podobne. jedna sa o dlhorocny problem a urcite vie o tom aj nacelnik MsP. Dakujem, s pozdravom. Rado Šiška, byt. SnP 21..mail:[email protected]

04. október 2016

matoHC Krajší Hlohovec

Na neporiadok pri autobusovej zástavke som upozorňoval ešte 19.júla 2016 . Ale ako je vidieť mesto moc tento neporiadok netrápi a od vtedy sa nič nezmenilo.

https://www.odkazprestarostu.sk/hlohovec/podnety/31191/zanedbane-miesto
28. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme preverovali. Na základe zistených skutočností vás ubezpečujeme, že predmetnej lokalite je venovaná náležitá pozornosť ako zo strany mestskej polície tak aj zo strany údržby verejných priestranstiev.

Opakovane sa tu čistia spevnené plochy aj plochy zelene, koše sú vysýpané podľa harmonogramu. Mestská polícia rieši problémy s asociálnymi občanmi. Vo veci riešenia problémov s asociálnymi občanmi je kompetentným orgánom Mestská polícia Hlohovec. Podnety môžu nahlasovať na stálu službu (t.č. 033/7301200), ktorá pracuje nepretržite. Mestská polícia má zmapované lokality, kde sa zdržujú asociálni občania, a v prípade požívania alkoholických nápojov, alebo iných problémov, okamžite situáciu rieši.

Prevádzkovú dobu v obchodných a v pohostinských prevádzkach nám upravuje Všeobecne záväzné nariadenie mesta Hlohovec č. 104/2008 o určení času predaja v obchodných a v pohostinských prevádzkach a času prevádzky služieb na území mesta Hlohovec. Čas predaja večierok máme v súčasnosti povolený nonstop. Úprava otváracích hodín je možná iba cez zmenu tohto VZN s tým, že by sa zmena týkala všetkých večierok v meste, pretože nemôžeme čas predaja upravovať individuálne. Tento rok sme zmenu tohto VZN predložili na rokovanie MsZ dvakrát, oba razy bol návrh stiahnutý z rokovania MsZ. K zmene VZN môžu prispieť aj občania, ak by spísali spoločný návrh na úpravu VZN. V tejto chvíli prevádzky neporušujú platné VZN.


Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania