Zábrany a lavičky na chodníku pri Váhu

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 08. apríla 2013

Mám dva podnety týkajúce sa chodníku popri Váhu:

1. Keď už na chodníku musia byť zábrany, bolo by vhodné rozšíriť pôvodné zábrany široké 70 cm inštalované na chodníku od železničného mosta smerom ku Koplotovciam, na šírku minimálne 90 cm, tak ako majú nové zábrany inštalované smerom na Sihoť. Pri šírke 70 cm je problém prechádzať tadiaľ napr. pre kočíky určené pre dvojičky, nehovoriac o vozíkoch za bicykle, ktoré sú väčšinou širšie ako 80 cm. Myslím, že by to vyriešila úprava existujúcich zábran, netreba tam dávať nové.

2. Na Sihotskom konci chodníka zmizli počas zimy lavičky aj odpadkový kôš. Plánuje sa inštalácia nových? Ak áno, odporúčal by som kvalitnejšie upevnenie - napr. privariť k zemi a nie priskrutkovať ako to bolo doteraz, aby o pár mesiacov opäť nezmizli.

09. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, potvrdzujem prijatie podnetu. Zábrany na prvej i druhej časti cyklochodníka sa realizovali podľa projektu schváleného Slovenským vodohospodárskym podnikom, š. p., Správa povodie Váhu Piešťany. Keďže cyklochodník je vybudovaný v telese hrádze, musel byť zabezpečený súhlas uvedeného orgánu s projektom. Správu chodníka a jeho údržbu zabezpečuje spoločnosť VaTS s.r.o. bude tento podnet riešený s uvedenou spoločnosťou. Po jej stanovisku a zabezpečení finančných prostriedkov bude možné opravu zabezpečiť. Čo sa týka chýbajúcich lavičiek, tieto boli správcom /VaTS s. r. o./ na zimné obdobie uskladnené v priestoroch spoločnosti a budú osadené na pôvodné miesto. Ukradnutý kôš na odpadky bude doplnený. O termíne splnenia budeme informovať.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka Msú
30. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, cyklochodník pri Váhu bol po zimnom období vyčistený a lavičky sú od 12. 4. 2013 opätovne osadené. Ďalšie riešenie Vášho podnetu vyžaduje dlhšie časové obdobie.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
12. jún 2014

M

Podnet bol označený ako vyriešený, pokiaľ som však videl, zábrany na hrádzi sú naďalej v rovnakom stave ako v čase napísania podnetu, takže ho za vyriešený nepovažujem.
12. jún 2014

Tomáš

Skúsim zistiť informácie aj na túto časť podnetu a dám aktuálne info a zmením stav statusu.

Tomáš Polák
administrátor OPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania