Parkovacie miesta na Hlohovej č.16

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení
meno
Katarína 14. februára 2017

Chcela by som sa informovať o možnosti riešenia stĺpikov či inej zátarasy na trávniku na Hlohovej č.16. Vodiči nemajú problém stáť na trávniku prípadne rovno na chodníku, ktorý je vedený z boku bytovky. Taktiež obyvatelia bytovky, ale aj iný vodiči, chodia priamo cez trávnik a stávajú pri stene bytovky, prípadne ako na priložených fotkách priamo pred schodiskom, čo obmedzuje vstup do bytovky a ani nehovorím ak by mala prísť záchranka či iná zložka. Ďakujem.

17. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet sme postúpili na posúdenie Odboru výstavby - referát dopravy a technickej infraštruktúry.
Oboznámená je aj mestská polícia.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
14. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vaším podnetom sa zaoberal Referát dopravy a technickej infraštruktúry MsÚ Hlohovec, ktorý vypracoval návrh na osadenie dopravného značenia zabraňujúceho parkovaniu motorových vozidiel pred uvedeným objektom. Návrh bol zaslaný Okresnému dopravnému inšpektorátu Trnava a čaká sa na jeho schválenie.

Lucia Hausknechtová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
14. jún 2018

Katarína Jombíková

Ďakujem za odpoveď a riešenie, no časom sme si všimli, že aj to jedno miesto je niekedy vykúpenie, pretože, sme v takej lokalite, kde tí čo idú k lekárom alebo si vybaviť potrebné veci do mesta tak odparkujú pred činžiakmi, aby nemuseli platiť mestské parkovisko a tým pádom majitelia bytov nemajú ani náhodou šancu zaparkovať.
07. december 2018

Katarína Jombíková

Dobrý deň, nedá mi znova Vám nenapísať, ale vy ste čítali z môjho príspevku len poslednú vetu alebo si proste musíte robiť srandu zo mňa, pretoze požiadame aby autá nechodili zboku cez trávnik parkovať priamo pred činžiak, aj keď to parkovacie miesto je niekedy vykúpením pri úžasných platených parkoviskách, kde obyvatelia spomínaného činžiaku nemajú kde parkovať a vy ešte pred činžiak osadíte značku a vyznačíte zákaz státia, vyhradené pre záchranné zložky? Pochopili ste vôbec prečo vznikol tento podnet? Kvôli prechodu áut cez trávnik a nie aby ste nám odobrali podstatné miesto na parkovanie. Skôr by ste s pánom primátorom mohli porozmýšľať či tie platené parkoviská majú taký prínos pre mesto a jeho obyvatelov a okolité ulice, pretože na Hlohovej sa vytvorilo velke zdravotnicke zariadenie, ale bez možnosti parkovania, aby ste neobmedzovali okolitých obyvateľov. Preto Vás znovu požiadam o prečítanie môjho prvého príspevku o čom som vlastne písala. Tá záchranka bola len na záver a nie ako najpodstatnejšia info v celom príspevku. Každopádne sanitka sem chodieva pravidelne, bez problémov zaparkuje na chodníku a s nositkami sa vždy dostane von aj dnu. Teraz ako buduca mamička nebudem mať uz vôbec kde zaparkovať. Ďakujem za čo najskoršiu odpoveď.
07. december 2018

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
Váš komentár som opätovne preposlal na Mestský úrad, možno by bolo najvhodnejšie priamo nakontaktovať telefonicky meststký úrad. Z toho čo čítam ste možno odlišne vnímali danú situáciu a teda vzniklo aj riešenie, ktoré Vám nevyhovuje.

s pozdravom

Tomáš Polák
administrátor OPS Hlohovec
10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opätovne som preposlala váš podnet na Referát dopravy a technickej infraštruktúry MsÚ Hlohovec, ktorý situáciu riešil, aby sa k problematike a najmä k vášmu komentáru vyjadril.

Lucia Hausknechtová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
17. december 2018

Martin Jombik

Vy ste vobec ale nepochopili o co ide. Tu nieje problem parkovania troch aut vedla seba ale o to ze priamo pred schodistom a za zastavkou parkuju vozidla ktore jazdia po travniku. Pre pochopenie pripajam foto. Na foto si vsimnite stopy po pneumatikach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania