Prechod pre chodcov a spomaľovač na Dilongovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení
meno
Klaudia Goncalves 27. februára 2016

Pri vstupe do parku na Dilongovej neexistuje prechod pre chodcov, je to veľmi nebezpečné, autá sa tu preháňajú aj 80-tkou, preto by bolo na mieste pre bezpečnosť našich detí, zriadiť pri vstupe do parku prechod a určite aj spomaľovač, pretože súčasná situácia je život ohrozujúca.

19. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na ul. R. Dilonga je zriadený priechod pre chodcov v križovatke s mestskou komunikáciou Bezručova ul., ďalší bol zriadený na základe žiadosti občanov a poslanca MsZ pri bytovom dome R. Dilonga č. 9. Predpokladáme, že po dobudovaní stomatologického centra bude potrebné zriadiť ďalší priechod pre chodcov na tejto ulici, čo bude riešiť i Váš podnet. Vzhľadom na to, že vodiči sú povinní dodržiavať na území obce rýchlosť 50 km/h, požiadame do doby zriadenia ďalšieho priechodu OO PZ o zvýšenie intenzity kontrol v tejto lokalite.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
19. apríl 2013

Klaudia Goncalves

Po zriadení stomatologického centra? Čo to má spoločné s bezpečnosťou našich detí priprechádzaní cez cestu pri vstupe do parku? Park je tam už pekne dlho a prechod tam mal byť už dávno, o spomaľovači ani nehovorím. Prechod na Dilongovej 9 zriadený na žiadosť občanov nám vlastne ukázal cestu, čiže spíšeme oficiálnu žiadosť, ktorú podpíšu obyvatelia bytov na Dilongovej 16 a odovzdáme na mestský úrad. Je to správny postup? Ďakujem za odpoveď
04. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na to, že stavebné práce v tejto lokalite súvisiace s výstavbou stomatologického centra boli ukončené, budeme sa podnetu ďalej venovať. Požiadavku na zriadenie priechodu pre chodcov predložíme na vyjadrenie komisii územného plánovania, regionálneho rozvoja, dopravy a životného prostredia.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktualizujem riešenie podnetu:
V súčasnej dobe pripravuje mesto Hlohovec návrh vybudovania priechodu pre chodcov so súčasným návrhom na zníženie najvyššej dovolenej rýchlosti v danom úseku, aby sa zvýšila bezpečnosť na tejto ceste.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
22. august 2020

matoHC Krajší Hlohovec

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako pokračuje riešenie tohto podnetu. Stihlo už mesto od roku 2018 pripraviť návrh na vybudovanie prechodu ? Kedy sa plánuje realízacia ?
24. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. jún 2022

Dušan Kocian

Rudolfa Dilonga-priechod pre chodcov-chýbajúci

Prechod R.Dilonga - dlho rozostavaný, už asi mesiac bez akejkoľvek práce
04. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania