Reklama na Nábreží!

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Dumbo 05. apríla 2017

Dobrý deň.
Cítim sa sklamaný a podvedený. Mesto razí po rokoch nejakú koncepciu smart city, happy city, kde sa sústredí na to aby sa občania mali dobre a neviem čo všetko pozitívne. Chce bojovať proti vizuálnemu smogu a legálnym/nelegalnými reklamami. No potom celá idea spadne, lebo na hrádzi - pomenovanej aj Nábrežie v blízkosti predstavenému vizionárskeho projektu na štýl "eurovea" sa osádzajú takého nevkusné reklamy. Ako na čo je taká reklama dobrá? Veď tam ani nedá zablúdiť. Ak toto dovolíte, tak tým spustíte možnosti osádzania ďalších reklám, veď lámp je dosť, miesta dosť, a stojí Vám to za tých pár eúr?
Dúfam, že to vyriešite a to odstránením, nakoľko to je oddychovo-rekreačná zóna tá naša hrádza a tá reklama tam jednoducho kazí pocit oddychu. Ďakujem.
Dumbo

05. apríl 2017

Juraj

Tiež som to chcel nahlasit ale predbehli ste ma. Mesto rozprava o boji proti vizualnemu smogu ale realita je uplne odlisna..
07. apríl 2017

LuHC

Toto je to tam uz asi aj dva tyzdne. Ked beham na hradzi a padne mi na to zrak, tak ma obchadzaju mrakoty. Lenze ja uz som rezignovala na ohlasovanie, uz nemam na to chut, ani silu, ani zaludok.
11. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stĺpy verejného osvetlenia má v prenájme spoločnosť ARDSYSTEM od roku 2008, a teda zodpovedá za reklamu umiestnenú na týchto stĺpoch.

Uvedená spoločnosť postupovala aj v tomto prípade v súlade stále platnou zmluvou.
Mesto Hlohovec má na vec rovnaký názor ako vy a smerovali sme k nim upozornenie, že je vhodné osádzanie reklamných zariadení najskôr konzultovať s mestom.
Vzhľadom na skutočnosť, že uvedené zariadenia boli osadené v rámci územia pamiatkovej zóny, kde platia osobitné špecifiká, budú uvedené zariadenia odstránené z ul. Nábrežie A. Hlinku.
Akceptovaná bude len reklama na ul. Pod Beranom – Michalská.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
10. máj 2017

Dumbo

.... predmetný nedostatok bol odstránený. Ďakujem, že tam už není tá nepekná tabuľa. Takže asi by bolo dobre uzavrieť tento podnet ako -Vyriešený- ...
10. máj 2017

Odkazprestarostu.sk

Vďaka za info, menim na vyriešeny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania