Privysoký živý plot na Podzámskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Eva 28. augusta 2017

Dovolím si upozorniť na bezpečnostné riziko v súvislosti s nezostrihaným a príliš vysokým živým plotom pri novom parkovisku ul.Podzámska smerom na zámok. Výjazd a cesta z garáží pretína chodník pre chodcov a plot bráni výhľadu ako vodičom, tak aj chodcom. So začiatkom školského roka sa frekvencia pohybu v tejto lokalite ešte zvýši a môže prisť k ohrozeniu zdravia detí zo VI.ZŠ a študentov združenej školy. Trávniky v okolí sú kosené viackrát ročne, ale plot tento rok akosi "vypadol zo zoznamu" pri údržbe zelene a v súčasnosti dosahuje už viac ako 3 metre.

14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, Mestská zeleň Hlohovec už zaradila živý plot do svojho harmonogramu prác.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
14. september 2017

Eva

Ďakujem za snahu o riešenie podnetu. Bohužiaľ, Mestská zeleň Hlohovec poňala tento prípad veľmi svojským spôsobom a namiesto štandardného "ostrihania" živého plotu, osekala z každej strany iba pár metrov a zvyšok nechala tak - viď. foto. Dúfam, že toto kocúrkovské riešenie bolo iba ad-hoc urgentným riešením a uvedený "nedorobok" bude v dohľadnej dobe pracovníkmi zelene dokončený tak, aby plot naozaj vyzeral ako PLOT (aj z estetického hľadiska).
19. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom k nepriaznivému počasiu a nastávajúcemu víkendu nestihli pracovníci spoločnosti Mestská zeleň Hlohovec dokončiť úpravu tohto plotu. V súčasnosti riešia havarijné stavy po veternej smršti, ale samozrejme plánujú v čo najkratšom možnom čase plot dostrihať.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
29. september 2017

Eva

Dobrý deň,
plot bol včera dostrihaný, považujem podnet za vyriešený. Do budúcnosti by bolo fajn, ak by Mestská zeleň Hlohovec opäť zaradila túto lokalitu do svojho štandardného záberu (po minulé roky to bolo v poriadku).
Ďakujem za vyriešenie a spoluprácu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania