Rozbitý kanalizačný poklop

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Anton 16. októbra 2017

Na našej ulici je viac ako dva mesiace zhruba rozbitý kanalizačný poklop . MSÚ osadilo túto ozdobu, asi len dočasne.

18. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Budeme sa ním zaoberať a o ďalších krokoch v tejto veci vás budeme informovať.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
08. november 2017

Božena

Pripájam upozornenie na takúto ozdobu aj na Gorkého ulici - v strede cesty na oblúku pri Čerňanovi / obchod+sklad/. Osadili ju tam niekedy koncom augusta, popr. začiatkom septembra 2017 a ešte stále je tam...
08. november 2017

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň p.Božena,
Založte prosím nový podnet ohľadne toho čo spomínate, aby sa nám tu nemiešali dva v jednom, bola lepšia dohladatelnost a kontrola Vášho podnetu.
Ďakujem
Tomáš Polák
Administrátor OPS Hlohovec
10. november 2017

Anton

Naivne som veril že, zverejneným takého nebezpečného miesta uprostred cesty, sa niekto kompetentný zobudí skôr ako do toho kanála niekto spadne. Ale čo už.
27. november 2017

Božena

Ďakujem pán Polák za upozornenie. A nie, nebudem pridávať nový podnet. Pretože, ja naivná, som si až neskôr pozrela "štatististiku" vyriešených podnetov. Pani Siebenstichová je zjavne extremne vyťažený pracovník, pretože väčšina podnetov je stále v riešení. A keďže nerieši ani tak závažné podnety ako sú rozbité a označené poklopy v strede cesty aspoň trochu rýchlejšie, nemá to zmysel...
Je mi jasné, že ona je len posúvač podnetov na príslušný odbor MsÚ, ale ak to len zastrešuje, riadne si necháva špiniť meno...
Tá "ozdoba" na Gorkého je tam ešte stále...
27. november 2017

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň. Opätovne som požiadal zodpovedné osoby na to aby k samotným podnetom prikladali aktualizácie o stave riešenia aspoň raz mesačne.

Verim, že to pomôže k tomu aby ste mali aktuálne informácie o tom v akom štádiu riešenia je daný podnet, plus lepsiu predstavu o časovej a technickej realizácii niektorých podnetov.

Čo sa týka štatistík, sú mestá ktoré sú na tom horšie ale aj lepšie v porovnaní s Hlohovcom a preto verim, že aj častejšia aktualizácia podnetov spokojnost obcanov a postavenie Hlohovca v štatistikách vylepší.

Tomáš Polák
administrátor
28. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mrzí nás daná situácia, ale nakoľko sa jednalo o atypický poklop, jeho obstaranie si vyžiadal čas. Poklop obstarával Odbor majetku mesta prostredníctvom spoločnosti Vodárenské a technické služby Hlohovec s.r.o. V súčasnosti bola vydaná objednávka na realizáciu prác a následne sa poklop bude osádzať.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
27. december 2017

Anton

Po dlhom čase sme sa dočkali.Poklop nový, pekne upravený. Vďaka za to.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.