Neprehladna krizovatka pri Harmonii na Holleho

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Neriešený
meno
Veronika 17. septembra 2018

Prosím o riešenie dopravnej situácie na ulici Holleho pri budove Harmonia.
Autá vychádzajúce z parkoviska nemajú šancu cez smetiaky vidieť autá prichádzajúce z prava-z jednosmerky. Autá idúce jednosmerkou chodia rýchlo.Človek vychádzajúci z parkoviska potom nema šancu aj pri pomaličkom vychádzaní poriadne zareagovať. Parkujem tam často a temer vždy mám problém vísť z tadiaľ bez ujmy.
Ďalšou kapitulou sú chodci,ktorí si myslia,že celá cesta je ich. Keď ich upozorníte,že chodník je tá červená časť, správajú sa arogantne a na just idú po strede celý čas,príp.sa ešte rozprávajú v strede cesty naďalej,aby auto vychádzajúce z parkoviska čo najviac na ten just zdržali.Prosím teda aj o značenie tohto chodníka.

V zozname nie je ulica Holleho, ponúka len HOLubyho, označujem ulicu M.Belu

31. január 2019

Alenka v ríši divov

Denne túto križovatku využívam minimálne 4x a skutočne URGENTNE potrebuje zrkadlá, nedaj bože ak pri tejto križovatke eše stojí pre MsP notoricky známa biela dodávka. Máte potom poblém sa nejak vyhnúť s ostatnými autami alebo vidieť prichádzajúce auto smerom od Váhu.
31. január 2019

Alenka v ríši divov

A čo sa týka chodcov na tomto úseku, možno by pomohlo nastreknúť piktogram chodca na červenú časť tejto cesty. Niektoré individuá by potom možno pochopili kadial majú chodiť.
06. marec 2019

Maros Sz.

Smetiaky naozaj zavadzaju na vyhlad do krizovatky, chodcov uz naozaj nie je sanca vidiet za nimi, o to viacej vecer. Je mozne dane smetiaky presunut na ine miesto a nie presne do krizovatky?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.