Prechod cez cestu

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Neriešený
meno
Anton 19. septembra 2018

Cesta č.513 je veľmi frekventovaná. Zo Šulekova ide prechod pre peších cez túto cestu v blízkosti benzínovej pumpy. Prejsť na druhú stranu smerom k zástavke autobusu ale aj opačne je celkom slušný adrenalínový športový výkon. Bolo by možné vzhľadom na veľký počet áut tento prechod osadiť semaformi na požiadanie chodcov, podobne ako je riešený prechod v Hlohovci?

19. september 2018

Odkazprestarostu.sk

Podnet som preposlal na VÚC Trnava, nakoľko komunikácia na ktorú sa vzťahuje Váš podnet, je vo vlastníctve a údržba kraja

Tomáš Polák
administrátor
04. október 2018

Anton

Mám otázku. Prečo neriešený?
04. október 2018

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
tento status sa prepína automaticky. Mám aj odpovedať, ešte som ju nestihol spracovať

S pozdravom
Administrátor OPS Hlohovec
09. október 2018

Odkazprestarostu.sk

Stanovisko Odboru dopravnej politiky TTSK

Cesta č. II/513 je vo vlastníctve Trnavského samosprávneho kraja a jej správu a údržbu zabezpečuje organizácia Správa a údržba ciest TTSK. Činnosť správcu pozostáva z bežnej a zimnej údržby ciest a nevyhnutných opráv na zabezpečenie bezpečnej a plynulej premávky.

Vyznačenie priechodu pre chodcov vodorovným a zvislým dopravným značením, prípadne obnova tohto značenia na ceste č. II/513 je v kompetencii Správy a údržby ciest TTSK.

Zriadenie, prípadne údržba priechodu pre chodcov riadeného svetelnou signalizáciou a doplnkovými zariadeniami na zvýšenie bezpečnosti chodcov je v kompetencii príslušnej obce alebo mesta.

Nakoľko Trnavský samosprávny kraj nemá priame kompetencie riešiť problém svetelnej signalizácie jestvujúceho priechodu na ceste č. II/513, odporúčame žiadateľovi aby sa obrátil na zástupcov mesta Hlohovec, respektíve na poslancov, ktorí zastupujú príslušný obvod v Mestskom zastupiteľstve, k docieleniu predmetnej požiadavky.

V Trnave, dňa 26.09.201
09. október 2018

Anton

Pre Administrátora: Bolo by to možné preposlať na mesto?
25. október 2018

Anton

Najlepšie ide dámam a pánom z mesta sa hrať na mŕtveho chrobáka.Keď občan niečo nebodaj potrebuje na ani nič.
26. október 2018

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň p. Anton,
zabudol som Vám odpísať na Váš komentár, ale Váš podnet som preposlal na mesto ešte 9.10. Takže vedia o ňom, len zrejme nestíhajú reagovať. Pre istotu dnes posielam opäť.

s pozdravom

Tomáš Polák
administrátor
26. október 2018

Odkazprestarostu.sk

Dnes som dostal informáciu z mesta. Podnet bol hneď preposlaný na odbor dopravy, hneď ako zašlú vyjadrenie zverejním ho.

Tomáš Polák
administrátor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.