Nelegálna reklama na cirkus

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Uzavretý
meno
LuHC 16. novembra 2018

Žiadam o odstránenie nelegálnych papundeklových reklám na cirkus umiestnených na stromoch a stĺpoch verejného osvetlenia po celom meste aj v mestských častiach. Konkrétne tento, ktorý som odfotila, je umiestnený pri Mestskej polícii a Mestskom úrade. Neverím, že si to nikto s kompetentných osôb nevšimol. Vopred ďakujem za skoré vyriešenie a verím, že do budúcnosti sa už nebude tolerovanie reklám opakovať.

16. november 2018

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň

Súhlasím , všimol som si to dokonca aj na ceste z HC do LP na novovybudovanom osvetlení, ešte nie je ani chodník dokončený už sú tam billboardy cirkusu, asi by im mal niekto vysvetliť že si to nemoziy vylepovať kedy chcú a kde chcu

Tomáš Polák
administrátor OPS Hlohovec
16. november 2018

LuHC

Oni podľa mňa vedia, že si nemôžu takto vylepovať, čo chcú a kde chcú. Chodia po celom Slovensku a nikde sa toto nesmie. Ale skúšajú aj tak. Na pár dní to tam vždy ostane a účel tá reklama splní. Toto je všetko o ľuďoch a na takýchto platí len : Porušíš raz pokuta plus okamžite odstránenie reklamy vo vlastnej réžii. Ďalej upozornenie na to, že ak porušíš druhý krát, tak podujatia na území mesta Hlohovec ti už nedovolíme organizovať. Hneď by sa inak k tomu postavili.
16. november 2018

Odkazprestarostu.sk

Súhlasím. VZNko o nelegálnych reklamách na území HC je schválené, bolo tu viacero prípadov kde mesto promntne konalo, takže podľa mňa najrýchlejší spôsob zavolajte priamo na mestskú políciu a upozornite ich na porušovanie VZN a hneď ich môžu pokutovať.
08. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za neskoršiu odpoveď, ale problému sa v čase prebiehajúceho cirkusu v meste venovala Mestská polícia. V budúcnosti sa tento druh reklamy už tolerovať nebude, o čom bol oboznámený aj majiteľ cirkusu.
Kto? Mestská polícia

Kancelária primátora
Mestský úrad Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania