Janka Kráľa-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Uzavretý
meno
Anton 06. februára 2019

Naša ulica Janka Kráľa ako mnohé iné nemá chodníky,bohužiaľ sa nachádza medzi ulicami Sereďská a Osloboditeľov a autá cez nás pomerne a často prechádzajú celkom slušnou rýchlosťou. Ulica je miestami prechodná len na jedno auto a oni sa tak musia vyhýbať po krajniciach ( po tráve), vznikajú tak dosť čast kolízne situácie s chodcami.Sám som bol dosť často ohrozený rýchlo idúcimi autami.Bolo by už konečne vhodné zníženie rýchlosti aspoň na 30 km\h.Keď to išlo aj na ulici Dušana Jurkoviča prečo by to nešlo aj na našej.

28. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vašim podnetom sa zaoberal Referát dopravy a technickej infraštruktúry Mestského úradu. Dopravné značenie na ulici D. Jurkoviča bolo zo strany Okresného dopravného inšpektorátu schválené ako dočasné dopravné značenie do rekonštrukcie komunikácie. Polícia vo všeobecnosti nesúhlasí s osádzaním zníženia rýchlosti pod 50 km, pretože toto opatrenie považuje za neefektívne a neúčinné. Keďže sa v súčasnosti neplánuje rekonštrukcia ulice J. Kráľa, zníženie rýchlosti v najbližšom období nie je možné.
V budúcnosti sa však uvažuje o predložení návrhu investičnej akcie do rozpočtu na ďalší rok, ktorá by mohla zahŕňať aj riešenie zníženia rýchlosti.
Kto? Referát dopravy a technickej infraštruktúry, Mestský úrad Hlohovec

Kancelária primátora
Mestský úrad Hlohovec
28. február 2019

Anton

A v meste Hlohovec ul.Michalská je - bude tiež v rekonštrukcii? Tam tie 30 sú úžasné.Ale nevadí, veď keď nejaké auto zrazí chodca potom budem veľmi zvedavý na vašu reakciu a aj na reakciu dopravného inšpektorátu mesta Hlohovec. Ale čo veď koniec koncov sme len obyčajné Šulekovo...
20. máj 2020

Adam Ludský

Janka Kráľa-vertikálna značka-chýbajúca,PREJAZD ZAKÁZANÝ to malo byť samostatne.Nejedná sa o 30, lebo tú zamietli. Tento podnet sa týkal prejazdu áut cez ulicu Janka Kráľa .Takisto aj o umiestnenie inej dopravnej značky. Preto by bolo dobré to tam dať samostatne a nie pod jeden podnet. Ďakujem
20. máj 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Podnet bol zverejnený samostatne.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.