Mateja Bela-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Ľ 12. júna 2019

Dobré ráno,
chcela by som sa spýtať kedy sa bude realizovať oprava povrchu ihriska na ulici M.Bela a taktiež zničených a chýbajúcich dosiek a poškodené ( otáčavé plastové "valce" x) , ale teda hlavne ten povrch ..nakoĺko denne odtial vyhadzujeme sklo , špaky a iné veci ..to sklo je riadne v zemi a povrch je veľmi krivý a ak naprší blata všade.
Moje 2 ročné dieťa si tam rozrezalo nohu ako spadlo a sklo v zemi a nedá sa mi stále sa venovať iba sklu vyberať ho zo zeme zapichnuté. Ihrisko je ok , len ten povrch je v katastrofálnom stave a bolo písané pánom poslancom Haulišom dávnejšie , že povrch sa ide menit , ale nevedno kedy, tak či je to v pláne ešte tento rok, nakoľko nebol tam prvý úraz a aby ich nebolo viac .
Ďakujem
Ľ.

12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na toto detské ihrisko boli vyčlenené finančné prostriedky na výmenu povrchu v rámci rozpočtu mesta na rok 2019, a preto v súčasnosti pracujeme na výbere dodávateľa. Samotné práce sa budú realizovať podľa predloženej ponuky a kapacitných možností, pravdepodobne v letných mesiacoch.
Kto? Odbor majetku mesta, Mestský úrad Hlohovec

Odbor komunikácie a vonkajších vzťahov
Mestský úrad Hlohovec
12. jún 2019

Ľ

Ďakujem 😉
21. jún 2019

Eva

Dosky ku šmykľavke chýbajú už 3 roky, toto Ihrisko nemá údržbu. To sklo, je tam stále, pravdepodobne nejaká naváža zeminy, asi zo smetiska, alebo nejakého pochybného zdroja... Môžeme len dúfať,že tam nepôjde ako nový povrch štrk, to sa skla už nezbavíte
12. august 2019

Ľ

Stále nič sa nedeje?
11. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

od novembra je na ihrisku nový gumený povrch.

MsÚ Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania