Dušana Jurkoviča-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení
meno
Martin M. 11. decembra 2019

Dobrý deň, dalo by sa niečo robiť s priechodom pre chodcov v Šulekove (pri ulici Jurkoviča a pri čerpacej stanici Slovnaft)?
Oba priechody sú zlé osvetlené a chodci (ak sú v čiernom) nie je vôbec vidno. Výrazne by pomohlo svetelné znaceniena priechode pre chodcov. (ilustračné foto v obrázku)
Ak časť cesty /priechodu lre chodcov patrí aj Leopoldovu, bolo by dobré vyriešiť to spolu. Dakujem

14. december 2019

Maros Sz.

Martin, urcite by pomohla foto, skus situaciu odfotit a pridat do komentarov
20. december 2019

Odpoveď samosprávy

Priamo na ul. D. Jurkoviča sa nenachádza žiadny priechod pre chodcov, pravdepodobne sa jedná o priechod mimo katastrálneho územia obce, pri odbočení do ulice zo št. cesty II/513, smer Hlohovec - Leopoldov. To je štátna cesta a všetky náležitosti spojené s údržbou zabezpečuje Správa a údržba ciest TTSK .
Mesto Hlohovec, v rámci platnej zmluvy pre údržbu a obnovu verejného osvetlenia, zabezpečuje ročne nasvietenie iba jedného priechodu pre chodcov v meste. Prednostne sa riešia frekventované priechody podľa odhadovaného počtu prechádzajúcich a predpokladaného možného ohrozenia chodcov.

MsÚ Hlohovec
20. február 2020

Tomáš

Dobry den!
Otazka na Msu ..viete tento podnet zaslat správe a údržbe ciest, p. Martin ma absolutnu pravdu.Viem, ze minuly rok na prechode statnej cesty pri Slovnafte zomrel clovek.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.