Nábrežie Andreja Hinku-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení
meno
Dumbo 27. februára 2020

Dobrý deň.
Pri oprave kanalizácie pri bytovke na ul. R. Dilonga bol poškodený chodník smerom na hrádzu. Pri asfaltovaní by mohol byť zohľadnený a upravený aj ten chodník na hrádzu, ktorý zničili . . .
Ďakujem.

21. apríl 2020

Dumbo

Asfalt na chodníku sa postupne rozkladá.
05. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Pri preskúmaní podnetu sa nepodarilo zistiť a dokázať, že poškodenie bezsprotstredne súvisí len s realizovanou opravou a tá je jedinou príčinou, ani to že predtým bol chodník v bezchybnom stave. Firma ktorá realizovala opravu kanalizácie pre obyvateľov bytovky a na ich objednávku uviedla prekopané časti do pôvodného stavu a požadovať opravu zvyšných častí by bolo nad rámec primeraných záväzkov, ktoré im vznikli. V tomto roku tu zároveň mesto Hlohovec neplánuje riešiť nejaké opravy, nakoľko je to nad rámec bežnej malej opravy a treba riešiť aj podkladové časti chodníka, nielen jeho povrch.
Podnet môže byť zaradený len do dlhodobého plánu opráv. Momentálne bez predpokladaného konkrétneho časového termínu.
Kto? v tomto roku sa nebude riešiť
Kedy? môže byť zaradené do dlhodobého plánu opráv bez konkrétneho záväzného termínu realizácie

MsÚ Hlohovec, Odbor majetku mesta
05. október 2020

Dumbo

Keby bol podnet preskúmaný po zadaní a nie po pol roku, tak by ste mali iný záver. Tiež ak si to nevšimnem, tak som sem nepíšem. Stopy z trávnika presne viedli k tomuto chodníku, ktorý stále tvrdím že zničili, ale ako odbor majetku ste práve vy ten orgán, ktorý si ma (pri rozkopávkach) dávať pozor na takéto veci. To že vylúskaný chodník neopravíte je vaša vec, no vyzerá to komicky ako chodník, tak aj to počínanie okolo toho.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania