Vinohradská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Neriešený
meno
Alenka v ríši divov 10. augusta 2020

Prosíme o vyriešenie parkovania v okolí Vinohradskej č.8.
Panelák máva zatarasené všetky únikové cesty parkujúcimi vozidlami.
Autá záchranných zložiek sa v prípade potreby nemajú šancu dostať pred hlavné vchody tohto bytového domu.
Z jednej strany (od Koperníkovej 1) je schodisko.
Z druhej strany od cesty sú pred každým vchodom odparkované 3 vozidlá, ktoré blokujú zas nájomníci a majitelia garáží, ktorí si svoje autá parkujú aj pred garážami.
Z tretej strany (od činžiaku Vinohradská 6) sa neraz ledva pomedzi autá prepchá chodec.
Nie to ešte kočík, osobné auto, alebo nedajbože sanitka či hasiči (ktorí by od Koper.2 hasiť pre stromy nemohli). Obyvatelia Vin.8 majú problém ísť vyložiť pred vchod osoby, ťažšie nákupy a predmety a aj sťahováci a pod. nemajú šancu pre odparkované vozidlá.

25. august 2020

Natalia

Chodím do týchto končín za priateľmi a aj rodinou a tu nemajú ani domáci kde parkovať. Nie to ešte návšteva. Hlavne, že mesto u nás na sihoti dalo vystavať absurdný park - betonovu opachu, na ktorej sa len mláky tvoria, ale že by sa vybudovalo parkovisko tam, kde je to najviac treba...
Treba si uvedomiť, že je tam žalostne málo miesta na toľko bytov. Len v okolí spomínanej Vinohradskej8 sú 3 nízke cinžiaky, v každom 3 vchody po 11 bytov. 99 bytov. Plus 4 vysoké činžiaky, v každom 40 bytov, tj. 160bytov.
Dokopy 259 bytov. V niektorých autá nemajú, no niektoré rodiny majú aj 2-3 autá a ešte tam parkujú denne aj firemné autá. Najhorší sú tí, čo parkujú pred garážou a dajú sa tak nízko, aby sa za nich nedajbože niekto nezaparkoval. Ale neuvedomujú si jedno. Vďaka nim, sa ani nie je kam uhnúť, keď ide oproti vám auto (nie ešte nakladne, dodávka, autobus do hvezdarne, alebo smetiari) Otras to tam je. A pritom medzi Vonohradskou a Tajovskeho je pozemok mesta, na ktorom by tých pár m² pri ceste mohlo zabrať parkovisko
06. september 2020

Maros Sz.

Tento problem nie je iba pri tomto cinziaku ale v celim okruhu - vinohradska, snp. Predpokladam ze toto sa bude riesit globalne ako celok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania