Lesná-osadenie dopravného značenia zákaz státia

Zodpovednosť za riešenie: Holíč

V riešení
meno
Ivan Donoval 18. septembra 2020

Dobrý deň, bolo by dobré ak by mesto na Lesnej ulici umiestnilo značku zákaz státia po celej dĺžke ulice (od kolajníc až po most) cesta je už aj tak dosť úzka, a ešte keď tu parkujú autá, tak sa oproti sebe idúce vozidlá ani nemajú ako vyhnúť, takisto kamióny, ktoré jazdia do firiem tadial majú problém prejsť a keď tadial idete na bicykli, tak je to boj o život.

30. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, tento problém nie je novinkou, k zákazu státia po celej dĺžke sme zatiaľ nepristúpili, nakoľko niektorí zamestnávatelia majiteľov parkujúcich aut prisľúbili vybudovať parkovanie na pôde svojich areálov. Budú opätovne na túto skutočnosť a povinnosť upozornení.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia, Mesto Holíč
21. október 2020

Andrea Sochnová

Upozornila by som hlavne na parkovanie za kolajnicami, rovno oproti odbocke k Eulissmannu. Zaparkovane auta musim obchadzat a od Eissmanna vzdy vyletia auta bez toho aby mi dali prednost. Nie raz to bolo o chlp, vozim v aute dieta, tak si neviem sni predstavit co sa mohlo stat. Ako je vobec mozne ze v krizovatke mozu parkovat auta ? Je tam aj zakaz statia.
21. október 2020

Andrea Sochnová

Ospravedlnujem sa za preklep.
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v celom úseku od koľajníc po most bude zóna so zákazom parkovania. Dopravné značky boli objednané a budú osadené do polovice marca 2021.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia, Mesto Holíč
24. marec 2021

Andrea Sochnová

Dobry den, 24.3 znacky stale nie su osadene.
30. marec 2021

Alena Machová - Holíč

Už sa pripravujú, výroba sa trocha zdržala.....
12. apríl 2021

Jarmila Hološková

Dobrý deň, značky na ceste Lesná osadené a motorové vozidlá z okolitých firiem začali parkovať za mostom pri záhradkárskej osade Paseky II Holíč a záhradkári nemajú kde parkovať a niekedy sa nedostaneme ani k svojim záhradám. Boli by sme radi, keby sa osadila značka aj pred mostom.
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.