Schiffelova-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Holíč

Vyriešený

Prosím urobte tu už konečne prechod pre chodcov. Veď tu chodia deti do školy, matky s kočíkmi. A nikto nič. To na všetko vás treba upozorniť. O všetko vás treba prosiť. Sami od seba nič neurobíte?

21. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Požiadavku občanov na vybudovanie priechodu pre chodcov na ulici Schiffelova evidujeme ešte z minulého roku a zodpovedne sa ňou zaoberáme. Zriadeniu každého nového priechodu pre chodcov predchádza úradné schválenie kompletnej projektovej dokumentácie podľa platných predpisov. Za týmto účelom je nutné vyčlenenie financií z rozpočtu mesta na PD, stavebné úpravy a osvetlenie. Tento krok je pripravený a na mestskom zastupiteľstve 5.3.2020 bude predmetom schvaľovania. Tento podnet považujeme zo strany samosprávy za uzatvorený.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a ŽP
21. február 2020

Jakub

Ako ho môžete považovať za uzatvorený keď tam ešte prechod nieje?
24. február 2020

Alena Machová - Holíč

Vysvetlenie :
Priechod ešte nie je, je to otázka niekoľkých mesiacov. Je však zbytočné daný podnet opakovať, nakoľko bol plne akceptovaný a je už v riešení. Preto podnet ako taký považujeme za uzatvorený. S pozdravom A. Machová, Mesto Holíč
18. október 2020

Jakub

Dobrý deň pani Machová, už to je 8 mesiacov čo som upozornil na to že na Schiffelovej ulici je extrémne nebezpečná situácia nakoľko tam nieje prechod pre chodcov. Čaká sa na to čo sa tam stane nešťastie? Prosím urgujte to. Ďakujem
19. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Jakub.
Tento priechod spolu s osvetlením bol naprojektovaný, schválený Dopravným inžinierom a na realizáciu zaradený vedením Mesta Holíč prednostne ešte v tomto roku. Priechod bude zriadený pár metrov povyše križovatky, s rozpočtom 12 500 €. Tých 8 mesiacov bol technický čas potrebný od schválenia na MSZ až máji do ukončenia PD rozpočtom v októbri 2020. Netreba urgovať. Spolu s týmto priechodom naše oddelenie zabezpečilo projektovú prípravu ďalších 3 potrebných priechodov pre chodcov, ktoré budú realizované v roku 2021.
S pozdravom Machová A.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia, Mesto Holíč
19. október 2020

Jakub

Dakujem
29. december 2020

Michal. H

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.