Kopčanská-zastávka MHD -poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Holíč

Vyriešený

Dobrý deň. Chcel by som sa chcel informovať ohľadom tejto zastávky ktorá teda už je dlhé roky bez opráv a dosť zničená. Či daná zastávka by sa dala opraviť minimálne okolie vyčistí plus prípadne opraviť poškodenú lavičku teda pokiaľ to je lavička na sedenie po pravej strane. A bočné steny dorobiť... Ktoré tam chýbajú hlavne pri silnom vetre a zlom počasí... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.

16. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Vaším podnetom sa budeme zaoberať za priaznivejšej finančnej situácie. V tomto roku bude mesto Holíč riešiť iba nevyhnutné veci, ktoré neznesú odklad. Oprava je potrebná, no nie nevyhnutná, keďže obe zastávky na ulici Kopčanská, ktoré tu niekedy v 90.tych rokoch zriadila a osadenie zabezpečila spoločnosť SPP a.s. /preto sú žlté , nie modré/ pre svojich zamestnancov, ktorí mali byť presťahovaní do blízkej administratívnej budovy, už budovu nevlastní a zastávky zničili vandali tak, ako veľa ostatných vecí v meste.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a ŽP, Mesto Holíč
05. január 2022

Michal. H

Dobrý deň. Tuná od na hlásenia podnetu už nám nastala zmena.. Čiže bude ešte doplnená lavička prípadne ešte do maľované ostatné časti zastávky? Alebo už je hotovo? Veľmi pekne vám ďakujem za pochopenie. Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.
05. január 2022

Michal. H

Prosím o opätovné preposlanie podnetu samospráve
06. január 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. marec 2022

Michal. H

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
02. marec 2022

Michal. H

Super práca... Nádhera... Uvidíme do kedy no... :-) len chyba podľa mňa bola že lavička čiže materiál bol použitý drevo... To podľa mňa dlho nevydrží... Mala byť použitá kvalitná oceľ... Lebo tuná na Slovensku si nič určitý ľudia nič nevážia...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania