Štefánikova-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Vyriešený
meno
Martin Ihring 16. mája 2021

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať obce či takto vyhotovená práca, presnejšie betonáž, nového chodníka je pre obec prijateľná nakoľko už teraz sú viditeľné nerovnosti v ktorých sa zdržiava voda a či takéto dielo obec prevezme, alebo to bude riešiť reklamáciou a akým spôsobom to chce realizačná firma sanovať.
Nerovnosť ešte nedokončeného diela určite nespĺňa tolerancie nerovností povrchu podľa normy STN EN 13036-7. Sanácia natiahnutím vyrovnávajúcej sanačnej vrstvy dopadne ako povrch cyklotrasy na ktorom sa táto vrstva odlupuje od podkladu. Pri tomto chodníku a je zaťažení dopravou to bude otázkou pár dní až týždňov.
Ihring

24. máj 2021

Martin Ihring

Vážená obec, samospráva, starosta.
Otvorený priechod pre chodcov je značne odfláknutá a neodborne vyhotovená práca a preto by som sa rád, ako občan informoval, či obec túto prácu prevzala.
Protišmyková vrstva sa drolí, už po prvom daždi a v miestach prejazdu automobilov už evidentne chýba v deň otvorenia priechodu.
To naozaj takú to prácu akceptujete, prevezmete a ešte za ňu zhotoviteľovi aj zaplatíte bez toho, aby dielo bolo opravené ? O vyššie spomínaných nerovnostiach a viditeľných mlákach ani nehovorím, tie sú tam stále.
Verím, že sa niekto k tomuto podnetu otočí tvárov a nie chrbtom a danú situáciu bude obec riešiť tak, ako má.
V priloženej fotodokumentácii máte mláky, ktoré viditeľne značia nerovný a nevhodne vyhotovený povrch a drolenie a odplavovanie protišmykovej vrstvy.
03. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
18. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obec spracovanie povrchu reklamovala, na základe čoho zhotoviteľ vykonal nápravu.
S pozdravom
admin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania