Moyzesova-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Vyriešený
meno
Peter Blubla 18. júna 2021

Vážený pán prednosta,
ako je možné že doteraz, po ôsmych dňoch, nie je zverejnený záznam ani zápis z rokovania obecného zastupiteľstva z 10.6.2021? Viete to nejako obhájiť?

20. jún 2021

Peter Blubla

Dnes 20.6.2021 bol konečne zverejnený záznam zo zasadnutia OZ IpD z 10.6.2021. Teda po DESIATICH dňoch! Aj ten nakoniec končí na začiatku diskusie občanov, kedy boli kamery vypnuté (neviem na koho podnet), takže obyvatelia Ivanky pri Dunaji sa nedozvedia čo predniesli Ivančania na poslancov a starostu. Ak toto má byť tá sľubovaná transparentnosť, tak ja ju neberiem a vyzývam poslancov, aby rešpektovali rokovací poriadok a umožnili vystúpiť občanom na zasadnutí obecného zastupiteľstva IpD.
21. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Blubla,
záznam zo zasadnutia z OZ bol zverejnený v sobotu 19.06.2021. Zápisnica má byť zverejnená do 10 pracovných dní, na jej znení pracujeme. Rokovanie OZ je v prvom rade rokovanie samotných poslancov, účasť verejnosti je zo zákona zabezpečená. Nemám vedomosť, že by v niečom nebol dodržaný rokovací poriadok. Možnosti informovanosti obyvateľov sú rôznorodé, pribudlo k nim aj stretnutie s obyvateľmi. O transparentnosti svedčí aj to, že Vy ste osobou, ktorá využíva takmer všetky možnosti komunikácie s vedením obce a všade Vám je umožnené komunikovať a dostávate odpovede.
Pekný deň Vám želám
Peter Štetka, Obecný úrad

Peter Štetka, Obecný úrad Ivanka pri Dunaji

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania