Moyzesova-webová stránka mesta-nesprávne informácie

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Vyriešený
meno
Pavel Augustovič 20. decembra 2022
https://www.ivankapridunaji.sk/download_file_f.php?id=1789114

Obec na svojej web stránke zverejnila :Harmonogram zvozov AVE na rok 2023. Pán starosta prosím upozornite zodpovedného referenta životného prostredia, že uverejnil Harmonogram od "našich kolegov" z AVE s chybnými údajmi = v usmernení, čo dávať do nádob na separovanie. Podľa neho do nádoby na BRKO (kýblika) na kuchynské tuky a oleje sa nemajú dávať kuchynské tuky a oleje!!! Že by sa "soudruzi z NDR" opäť zmýlili, alebo nám dáte ďalšie vedierko, za ktorého vývoz si zaplatíme???

20. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, skutočne došlo k chybe, za ktorú sa ospravedlňujeme. Pôvodne sa informácia týkala iba obsahu hnedého vreca, po doplnení informácie o oranžovom vedierku na tuky malo byť to, na čo poukazujete, vymazané. Ešte raz vďaka za upozornenie, už je zverejnené správne znenie.

S pozdravom
Mgr. A. Sýkorčinová, sekretariát OcÚ
20. december 2022

Pavel Augustovič

Prepáčte p. Sýkorčiniová, ale treba zrejme upozorňovať na všetko, lebo nie je povinnosťou pracovníka ObcÚ, ale zrejme občana, sledovať správnosť uverejňovaných oznamov: Možno neviem čítať "s porozumením", ale podľa rovnakého letáku je vývoz zmesného odpadu v roku 2023 v utorok, stredu, aj vo štvrtok???
21. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Augustovič,

zberné dni sa nemenili - UTOROK je pridelený primárne pre 1 100 L nádoby , STREDA patrí uliciam ako doteraz a ŠTVRTOK takisto. Pre občanov sa nič nemenilo v tomto smere.

Za nesprávne uvedenú informáciu sa ospravedlňujeme - vznikla pri doplnení informácií o oranžovom vedierku na jedlé tuky a oleje. Tieto informácie však dostávali občania aj v priebehu roka 2022.

Pre viac informácií prikladám link, kde občania nájdu informácie o triedenom zbere: https://www.ivankapridunaji.sk/triedeny-odpad.html a takisto aj o zbernom mieste: https://www.ivankapridunaji.sk/zberne-miesto.html .

Ďakujeme za pochopenie a usmernenie.
Kto? OcÚ
Kedy? vyriešené

S pozdravom,

Mgr. Miroslava Hudžíková
Referent životného prostredia
23. december 2022

Pavel Augustovič

Bol som za referentkou životného prostredia osobne jej vysvetliť kde je chyba a čo je treba doplniť, no žiaľ doteraz to nieje urobené a neúplné, či mylné informácie zostávajú.
1.)k vývozným dňom treba dať hviezdičku (poznámku) s odkazom kde bude uvedené v ktoré dni sa vyvážajú ktoré ulice (občan sa to nemá kde dozvedieť, okrem tabule nad pani z referátu.)
2.)V "Harmonograme" bolo vymazané: "kuchynské tuky a oleje" v časti BRKO nie
malo byť opravené:v riadku "BRKO hnedé vrecia v bielom vedierku" vymazanť " oranžové vedierko na kuchynské tuky a oleje" a zaradiž ho ako samostatný riadok "BRKO oranžové vedierko na kuchynské tuky a oleje"
3.) Harmonogram je uverejnený aj na časti stránky Obecný rozhlas, kde nie uskutočnená ani prvá oprava.
26. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. január 2023

Pavel Augustovič

1.)p.Hudžíková prisľúbila, že urobí zoznam ulíc, ktoré sa v ktorý deň vyvážajú, ale do dnes (16.1.2023) tak neurobila = požadovaná hviezdička (poznámka) uvedená vyššie v bode 1.)
2.) rovnako tak neboli opravené údaje uvedené vyššie v bode 2.)
3.) prečo je potom tento podnet označený ako vyriešený???
16. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. január 2023

Odpoveď samosprávy

Informácie boli doplnené.

S pozdravom

Mgr. Adriana Sýkorčinová, sekretariát OcÚ Ivanka pri Dunaji
23. január 2023

Pavel Augustovič

Ďakujem veľmi pekne. Závady boli odstránené, informácie doplnené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania