Nám. padlých hrdinov-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Vyriešený
meno
Peter Blubla 03. júla 2019

Opäť sa tu na "štvrtkových" trhoch objavil nešvár trhovníkov "parkovať" na verejnej zeleni a to priamo v parku, kde bola niekedy tráva, teraz len vyjazdené koľaje. Treba aby poverený pracovník OÚ IpD upozornil týchto neporiadnych trhovníkov na porušovanie VZN o verejnej zeleni a za opakované porušenie VZN nepovolil takýmto trhovníkom účasť na "štvrtkových" trhoch.

04. júl 2019

Peter Blubla

Dnes 4. júla 2019 som si bol preveriť situáciu s "parkovaním" trhovníkov na námestí Padlých hrdinov. Nezmenilo sa nič!!! Niektorí trhovníci ignorujú usmernenie povereného pracovníka z OÚ a naďalej parkujú na verejnej zeleni (ktorá tam samozrejme ich zásluhou už nie je) !!! Žiadam aby trhovníkom, ktorí porušili platne VZN IpD nebolo umožnené vykonávať svoju podnikateľskú činnosť na území Ivanke pri Dunaji už od nasledujúceho ˇ"štvrtkového" trhu. Nepoučiteľní trhovníci sú na priložených fotografiách. Budúci týždeň to prídem opäť skontrolovať. ŠPZ DS 459DB a BA 864KL.
08. júl 2019

Maya Hornacek

Peter Blubla, suhlasim vsetkymi desiatimi, niektori si dokonca obcas (napriklad v case hodov, ked je namestie obsadene kolotocmi) rozlozia svoju zivnost priamo v parku na travniku... Bolo by dobre trhovnikom striktne vymedzit priestor, kde mozu a kde nesmu.... A prisne zakazat parkovanie hoci aj 1 cm na travnikoch. Dakujem, ze si do toho vstupil.
09. júl 2019

Peter Blubla

Maya ďakujem za morálnu podporu, vidím že daný problém netrápi len mňa. Loptička je teraz na strane činovníkov obce.
11. júl 2019

Peter Blubla

Dnes 11.7.2019 po upozornení pani Pevnej z OÚ IpD bolo už všetko v poriadku a trhovníci "parkovali" na asfalte. Ďakujem.
12. júl 2019

Maya Hornacek

Tiez dakujem 👍
12. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ako ste už napísali p. Blubla, užívatelia verejného priestranstva boli upozornení, aby počas trhových dní parkovali svoje motorové vozidlá mimo verejnej zelene.

Ľubica Pevná
Odd. daní a poplatkov
15. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Blubla,

rád zájdem na trhovisko vo štvrtok s Vami. Zavolajte mi kedy pôjdete a pridám sa.
Kto? Marek Glodič
Kedy? týždeň

Marek Glodič

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania