Matičná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Vyriešený
meno
Tomi Hornacek 23. septembra 2019

Vazene vedenie obce, ziadam Vas prosim o promptne riesenie dopravnej situacie na MATICNEJ ULICI(ktora je zial bezna kazdy pracovny den rano od 5:45-09:00).Znacka "Prejazd zakazany",kt prechadzajuci soferi absolutne ignoruju, skracuju si cestu kazde rano,nebyvaju tam,nikoho neodvazuju,ani nedovazaju.Hluk,smog a vznikajuce nebezpecne kolizne situacie neprisposobenim rychlosti vozidla.
NAVRH: osadit 2 spomalovace (nie kovove-vyberatelne,ale asfaltove "kopceky" ).1.spomalovac osadit napr. ked ideme dole maticnou od Fitgym, tak pred prvou odbockou doprava a 2.spomalovac cca 150 m za nim na urovni druheho zlteho bytoveho domu napravo.Zvysime tym bezpecnost na ulici kde nie su ziadne chodniky a ci ideme do prace pesi/bicyklom, deti do skoly, maminy s kocikmi urcite to spomaly rychlu jazdu.VDAKA.

27. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet.

Obec rieši momentálnu dopravnú situáciu celkovou pasportizáciou dopravného značenia - súčasťou je aj vybudovanie spomaľovačov.
Opakovane sme aj upozornili políciu na hrubé porušovanie predpisov nie len na Matičnej, ale aj Pluhovej, SNP a pod..
Kto? OU
Kedy? 2020

Marek Glodič
30. september 2019

Renata Kovalik

Dobrý deň pGlodic, je možné, aby obec požiadala bernolákovska políciu, aby Matičnu a Pluhovu zaradili do svojho "revíru"? A nepravidelne tam hliadkovali? PZSR trvá 45-55kym prídu na zavolanie.
10. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Kovalik,

obec už viacnásobne kontaktovala odd. polície... uvedomujeme si závažnosť porušovania zákonov na týchto uliciach. Žiaľ nemali sme odobrený ani nápad aktivistov okolo p. Daxa - osadenie semaforov. Pokúšame sa o nájdenie iných riešení.
Kto? OU
Kedy? 3 mesiace

Marek Glodič
28. október 2019

Tomi Hornacek

dobry den,

docital som sa v Ivanskych novinach, ze navrhovane riesenie na zlepsenie dopravnej situacie ma byt osadenie znaciek s rychlostou 30km/h. OK to je pre ulice ktore ste tam vymenovali, ale nic som sa nedocital ohladne riesenia na Maticnej ulice. Kedy mate konkretne v plane riesit Maticnu ulicu a co navrhujete? Znacka obmedzen na 30km/h tam urcite stacit nebude.

Dakujem.
16. december 2019

Tomi Hornacek

dobry den,

prednedavnom bolo stretnutie v informacnom centre ohladne dopravy na Maticnej. Dopytoval som sa priamo na zverejnenom prispevku, zial doteraz mi nikto neodpisal.

Existuje k tomu nejaky zaznam, ktory je k dispozicii?
Ak nie je, co sa tam rozberalo a ake riesenia boli navrhnute?
Co sa tym stretnutim dosiahlo?

dakujem.
20. január 2020

Tomi Hornacek

pan Glodic mozete mi odpisat?

dakujem.
31. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako iste viete, obec napokon pristúpila k riešeniu situácie na Matičnej zjednosmernením Matičnej ulice, čím sa účinne podarilo odkloniť rannú dopravu, ktorá si skracovala cestu k Tescu. Ďakujeme Vám za komunikáciu s obcou.
admin

admin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania