Lipová-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

V riešení
meno
Peter Palkovič 04. novembra 2019

V.p. starosta, neviem, kto za obec preberá komunikácie /chodníky a cesty v správe obce/ po montáži optokáblov, ale spoločnosť, ktorá uvedené realizovala, zanechala celú ulicu špinavú, zámková dlažba na chodníkoch je uložená s priehlbinami, kanalizačné koše sú plné blata a nečistôt, čo pri najbližších dažďoch zaplaví celú ulicu... Prosíme o nápravu, aby celá ulica bola vrátená do stavu pred realizáciou ukladania optokáblov a zámková dlažba na chodníkoch bola daná do roviny, inak budú na chodníkoch vznikať kaluže, a aby cesta bola umytá od blata, piesku a iných nečistôt. V prípade potreby som ochotný zopovednému pracovníkovi obce ukázať nedostatky!

06. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za všímavosť, požiadame o opravu servis.
Kto? Servisná organizácia
Kedy? týždeň

Marek Glodič
12. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
upozornili sme Telecom aj dodávateľa stav. služieb s tým, že obec nebude povoľovať rozkopávky ďalších úsekov , pokiaľ nebude ukončené a upratané všetko čo bolo doteraz realizované. Obec Ivanka pri Dunaji Vás žiadala aby urýchlene urobili nápravu a to nielen na Lipovej ulici, ale aj na ostatných uliciach, kde boli realizované výkopové práce pre optokáble.
Kto? OU
Kedy? týždeň

Marek Glodič
15. november 2019

Peter Palkovič

Trošku sa veci pohli, chodníky boli dorovnať, ale špinu len nahrabali na kôpky, ale neodviezli... Následný dážď znovu kôpky rozlial po ulici, čiže efekt žiadny..., kanalizačné koše neboli doteraz vysypané, voda po daždi len s ťažkosťami odtekala cez kanálové vpusty, mráz môže spôsobiť, že voda vôbec nebude odtekať.

Palkovič
15. november 2019

Peter Palkovič

Ďalší obr.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.