Senecká cesta-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Marek 18. novembra 2019

Dobrý deň,
chcel by som apelovať na p.starostu Ivanky pri Dunaji, no taktiež na starostov ostatných okolitých obcí (Bernolákovo, Chorvátsky Grob, Veľký Biel), aby vyvinuli tlak na príslušné úrady na riešenie katastrofálnej dopravnej situácie do Bratislavy a späť.
Avízované rozšírenie Seneckej cesty, ktorej dokončenie je naplánované v roku 2026 je v nedohľadne. Projekt rozšírenia Seneckej cesty by sa mal riešiť na etapy. Prečo nie je možné riešiť v prvej etape najkritickejší a najkratší úsek, ktorý je zrejme z ekonomického pohľadu aj najjednoduchší - Ivanka Metro - sad vo Vajnoroch? Daný úsek by sa snáď mohol začať riešiť aj skôr ako v roku 2023.

18. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

žiaľ daná komunikácia nie je v správe obce, naviac opakovane žiadame príslušné úrady o riešenie situácie.
Kto? Min. dopravy, BSK
Kedy? ?

Marek Glodič
09. december 2019

Peter Blažek

Toto je dosť alibistické. Chýbajú mi konkrétne aktivity na zlepšenie stavu. Teraz je cesta ako ementál, tam ako sa robí nadjazd nad seneckú. robí napr. obec, vedenie, nejakú aktivitu na iný exit z obce, inak vyriešiť križovatku pri Metre (nie sa obec, ale s BSK, správcom cesty a pod.) Niečo spraviť s "križovatkou" pri lekárni. Chýba mi tam kruháč. Úprava nastavenia prejazdnoti na Pluhovej, z Doliny sa nedá normálne dostať, príp. rozšíriť Pluhovú na dva pruhy, však sú tam len náletové dreviny, prípadne vraky aut asi obyvateľov z Pluhovej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania