Červená Armáda-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Jablonica

Vyriešený
meno
Imro 11. júna 2021

Dobrý deň, dnes som prišiel v čase 11:45 na odberné miesto KD Jablonica, kde na dverách je vyvesený papier s časom prestávky 12:00 - 13:00 no pani mi cez zamknuté dvere zakývala, že už je zatvorené. Chápem, že tam sú celý deň no určite nie zadarmo. Poprosil by som o dodržovanie určitých časov prestávok, v každej práci to tak je. Ďakujem za odpoveď.

14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
V uvedenom podnete sa spomína odberné miesto v KD Jablonica a i napriek tomu, že podnet prišiel 11.6.2021 mám za to, že sa jedná o podnet, súvisiaci s testovaním na Covid-19. Áno, v rámci testovania bol harmonogram zverejnený okrem iného i na dverách a čas prestávky od 12:00 do 13:00 hod s tým, že odbery sa končia 15 min pred začiatkom prestávky !!! A to si zrejme autor podnetu nevšimol, či opomenul. Takže dvere boli zamknuté z dôvodu, že sa 15 min pred prestávkou už nerobili odbery, ale sa vyhodnocovali testy posledných testovaných.!
Tento text bol súčasťou zverejneného oznamu o testovaní a bol i na dverách, ktoré spomína autor podnetu:
"Upozorňujeme, že prestávka na obed je od 12,00-13,00 hod a na večeru od 17,00-17,30 hod a odbery sa ukončujú vždy 15 min pred týmito prestávkami . Prosíme všetkých občanov, aby sa snažili dodržať odporúčané dni a čas, čím chceme predísť dlhej čakacej dobe pred odberným miestom."
Týmto považujem podnet za vyriešený

Ing. Silvester Nestarec
starosta obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania