Pod lipami-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Jarok

V riešení

Zdravim, cesta k lokalite Pod lipami je silne znecistena druzstevnymi dopravnymi prostriedkami. Prosim zariadit jej vycistenie.

03. november 2020

Jana

Neskutočné ako dnes družstevníci znečistili panelovú cestu k lokalite Pod lipami plus cestu pri kostole. Žiadam o okamžité riešenie problému a tiež preplatenie nákladov na očistenie áut pre všetkých obyvateľov tejto lokality! Podľa vyhlášky sú vozidlá pred vstupom na komunikáciu z poľnej cesty povinné svoje vozidlá očistiť, čo páni družstevníci zjavne nespravili.
04. november 2020

Odpoveď samosprávy

Vážená pani Belanová,
po včerajšom rokovaní s vedením PD Jarok Vám oznamujem, že ešte aj vo štvrtok budú pracovníci družstva zvážať úrodu kukurice z poľa. Cesty budeme čistiť v piatok s členmi nášho dobrovoľného hasičského zboru. Preto Vás prosím o strpenie. Ďakujem.

Stanislav Sťahel, starosta obce
04. november 2020

Jana Belanova

Dobry den, dakujem za informaciu. Do piatku vydrzime. Jana Belanova
15. november 2020

Michal Máčaj

Vážený pán starosta!

Pridávam aktuálne foto z nedele 15.11. Ako sám vidíte, cesta je aj napriek vášmu prísľubu stále veľmi znečistená. Pri všetkej úcte, ktorý piatok presne ste mysleli? Lebo od pôvodného podnetu už prešli dva a v uvedenej veci ste nápravu nevykonali. Žiadam vás, spravte si poriadok s pánmi družstevníkmi, ktorí zjavne nerešpektujú vyhlášku o cestnej premávke a svoje vozidlá si pred vstupom na komunikáciu neočisťujú. Nie je predsa mysliteľné, aby nám tu cesty kvôli niekoho ľahostajnosti takto vyzerali a naše vozidlá boli v stave, ako keby sme jazdili rallye!
S pozdravom, Michal Máčaj

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.