Biela voda-kúpalisko-prezliekacie kabínky-chýbajúce dvere

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený

Dobrý deň, na kúpalisku chýbajú dvere na prezliekacích kabínkach.

(text podnetu bol upravený administrátorom)

22. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Pozdravujem Daniel,

aj keď je predvolebný rok, nezabúdajme na slušnosť a skúsme komunikovať vecne. Skontroloval som na mieste stav a požiadal o vyjadrenie. Taktiež som prešetril informáciu o nefungujúcom wifi, od spustenia prevádzky kúpaliska bol evidovaný len jeden krátky výpadok siete.

Pekný deň!

PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
Úsek komunikácie a propagácie
22. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Daniel,

text Vášho podnetu bol upravený tak, aby spĺňal podmienky komunikácie na portáli. Rovnako bol odstránený posledný provokatívny komentár. V prípade opakovaného porušenia bude Vaše užívateľské konto zablokované.

Samospráve sa ospravedlňujeme za nepríjemnú skúsenosť.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. jún 2022

Daniel

Dobrý deň, zásah zo strany portálu Odkaz pre starostu považujem za neopodstatnený. Príspevky, ktoré ste zmazali, alebo ste upravili boli napísané vecne a slušne. Každý verejný činiteľ má byť schopný prijať kritiku, aj v prípade, že je napísaná s nadhľadom. V súčasnom volebnom roku sa však títo verejní funkcionári snažia akejkoľvek kritiky zbaviť. Podľa mojich informácíi je administrátorom kežmarskej sekcie portálu zamestnanec mestskej samosprávy, čo už na prvý pohľad vylučuje akúkoľvek objektivitu vo veciach riešení podnetov. Zmazanie a cenzúru spomínaných príspevkov považujem za hrubú demonštráciu arogancie súčasnej mestskej garnitúry, ktorá vehementne zneužíva mestské médiá a podujatia na vlastnú propagandu. Samozrejme, za peniaze občanov. Odkaz pre starostu vnímam ako portál, ktorý ponúka priestor na komunikáciu so zástupcami samospráv, ktoré s občanmi komunikujú len jednosmerne, poprípade len podľa vlastných pravidiel. Som veľmi sklamaný, že portál Odkaz pre starostu sa zastal práve tohto pre mesto a spoločnosť mimoriadne škodlivého prístupu. S pozdravom Daniel Dluhý
28. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Pozdravujeme Daniel,

mesto miesto dlhého vypisovania, hneď na druhý deň vyriešilo podnet. :)
Pekný leto!

S pozdravom

PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
úsek komunikácie a propagácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.