Neporiadok, spina, preplnene kose, opadany obklad na chodniku

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
zita 29. marca 2015

Dobry den,

Po vystupeni z autobusu na autobusovej stanici v Kezmarku som bola skutocne zhrozena z neporiadku, ktory ma privital ako prvy vo vasom krasnom meste. Vsade sa povalovalo neskutocne mnozstvo spakov, odpadky sa doslova vylievali zo storocnych kosov, travniky po celej stanici bolo zahltene spakmi, prazdnymi plastovymi flasami, plechovkami...Taktiez opadnuty obklad z prilahlej budovy Lidlu na chodniku nepridaval na krase a cistote v okoli stanice. Bolo by tiez viac ako ziaduce urobit novy nater na zabradliach, kedze ten sucasny vyzera dost osumelo..

Tymto ziadam kompetentne urady, aby si vykonavali svoju cinnost na 100 percent a aby okamzite riesili tento neuteseny stav na stanici. Zaroven sa pytam, ako pravidelne sa vykonava upratovanie, aka firma to vykonava a potom kontroluje.

Zasluzime si pekne, ciste a upravene prostredie.

Dakujem za porozumenie a neodkladne vyriesenie tejto situacie

31. marec 2015

Xena

Prosim pana primatora a zodpovednych na magistrate, aby si prezreli vsetky podnety tykajuce sa znecistenis mests. Sneh to uz nezakryje.
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem ,

Ďakujeme za Váš podnet. Všetky miesta, kde sa vo veľkom zhromažďujú ľudia sú problematické. Upratovanie na autobusovej stanici podľa rajonizácie má na starosti skupina aktivačných pracovníkov z Úradu práce. Podľa fotografií, ktoré ste poslali, je to ešte neporiadok po zime a súhlasím, že už tam nemal byť. Bezodkladne sa na situáciu pozrie náš kompetentný zamestnanec a zjedná nápravu. Nátery zábradlí sú vec, ktorú treba samozrejme rozplánovať, a je to teda na dlhšie, ale taktiež vďaka za podnet, určite sa týmto budemem zaoberať.

s úctou
Karol Gurka
Prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania