Výtlky na ulici Kukučínovej

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Peter Gura 15. apríla 2015

Dobrý deň p.Ferenčák chceme sa opýtať kedy sa bude ukladať asfaltový koberec na ulici Kukučínova,lebo je to v katastrofálnom stave horšia cesta keď sa to dá tak nazvať v Kežmarku nieje respektíve neexistuje a trvá to už vyše 10 rokov a stále nič platíme dane a nič sa vtomto neurobilo jazdí tu dosť veľa áut na záhradky keď spŕchne tak blato máme všade a teraz ak je sucho tak toľko prachu ste ešte nevideli na žiadnej ulici, chodíme domov ako po roli to fakt.Prajem veľa pracovných úspechov Ďakujem Peter Gura

20. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet . Radi by sme uviedli toto:
Predpokladáme že ide o predĺženie ulice Štúrovej, nakoľko Kukučínova je v dobrom technickom stave. Foto ste neuverejnili, tak sa len dohadujeme.
Pre realizáciu rekonštrukcie tohto úseku miestnej komunikácie má mesto Kežmarok spracovanú projektovú dokumentáciu a má ju v pláne realizovať. Termín realizácie však bolo potrebné zosúladiť so zámermi investora obytného súboru „ Slnečné údolie“ v lokalite Kamenná baňa , vedľa záhradkárskej osady. Termín realizácie je závislý na ukončení realizácie inžinierskych sietí pre obytný súbor rodinných domov „ Slnečné údolie“. Vzhľadom na pomery v území , terénne danosti a možnosti napojenia na inžinierske siete je v trase komunikácie plánované napojenie obytného súboru na kanalizáciu. V najbližšej dobe oslovíme investorov obytného súboru a podľa ich termínov príjmeme rozhodnutie čo s uvedenou komunikáciou v blízkej budúcnosti.

s úctou

Karol Gurka
prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania