Zničený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Matúš Švirloch 15. júna 2012

Chodník na Toporcerovej ulici (pri vchodoch 5, 7 a 9): Rokmi i poveternostnými vplyvmi zničený do takej miery, že pri topení snehu alebo pri daždi sa v nerovných a zle vyspádovaných miestach zadržiava voda a ľudia majú problém cez mláky prejsť, musia do nich stúpiť, alebo musia prejsť po vedľajšom rozmočenom trávniku. Tento chodník je dosť frekventovaný, vedie popri hlavnej ceste a využívajú ho okrem obyvateľov, ktorí idú zo stanice do mesta, aj turisti, čo nie je najlepšia vizitka.

26. jún 2012

Odpoveď samosprávy

V 26. týždni sa zrealizuje úprava priľahlých zelených plôch pre zabezpečenie odvedenia vôd z chodníka do zelene a na štátnu cestu I/67. Následne sa vyspravia výtlky v chodníku.
19. júl 2012

Odkaz pre starostu - Kežmarok

Radnica splnila to, čo v odpovedi sľúbila. Viď. foto.
19. júl 2012

Odkaz pre starostu - Kežmarok

Podnet je vyriešený. Diery v chodníku sú zaplátané.
25. júl 2012

Michal Ondrášek

A co tak kupiť dlažbu alebo kameň a nechať naších sociálne slabších občanov torchu popracovať? Verím, že keby ste mali schopných ľudí na úrade, ktorí by vedeli vybaviť EU fondy, tak by Vám na nich dali čokoľvek.
26. júl 2012

kežmarčanka

Dobrý deň,

chcela by som reagovať k tomuto odkazu. Túto ulicu, kde boli odstránené výtlky v chodníku dokonale poznám, pretože mi tam býva rodina a niekedy som tam bývala aj ja. Viem, ako veľmi frekventovaná je aj táto ulica, čo sa týka ľudí, ktorí chodia touto stranou. Veď každý vie, že táto ulica má hlavný "ťah" smerom či už zo železničnej alebo autobusovej stanice, alebo od nákupných domov akými su Lidl, či Billa. Čiže týmto chodníkom prejde nespočetné množstvo ľudí, či už tí, ktorí chodia do práce, školy, obchodov alebo samotní turisti, ktorí tadiaľ často prechádzajú. A predsa sa s týmto chodníkom poriadne nič nerobí. Stále sa len "láta-pláta" a to je tak všetko. Je to veľmi smutné, pretože poznám chodníky, ktoré boli 100x lepšie vyzerajúce ako je tento chodník a už dávno dostali nové pokrytie => úplné nový chodník, a tento stále nič, a pritom, viem 100% povedať,že ani zďaleka tam nechodí toľko ľudí ako po tejto trase! Tak chcela by som sa opýtať, že kedy už konečne mesto vyčlení peniaze aj na UPLNE NOVÝ tento chodník a opravia ho tak, ako treba, nie stále len vyspravovaním výtlkov??? Alebo si myslíte, že tento chodník je veľmi málo frekventovaným miestom po ktorom sa pohybujú ľudia a nie je to potrebné? Ak sa postavíte na túto stranu, tak potom by ste mali konať vo všetkých takýchto prípadoch podobne ako aj v tomto, nikde nedávať nové chodníky ale len ich vyspravovať zaliatim dier... !!! :(
15. august 2012

Odkaz pre starostu

@kežmarčanka - Vašu otázku sme pripomenuli samospráve, veríme, že sa čo najskôr dočkáte odpovede. Sledujte aj nadaľej podnety na našej stránke, diskutujte alebo prispejte vlastným podnetom. Ide o lepší Kežmarok!
13. júl 2013

marek

co ste si zvolili to mate trebalo by zmenu starostu vyskusat ineho nie zas toho co starym babkam dava 3 az 4 lavicky ku jednej bytovke na lôeninke a na petrzalskej 22 je lavicka v zlom stave je toho este vela to kazdy vie co t preba opravit ale to sa neda ked si niekto bude hrabat peniaze do vrecka a mozemi tu hovorit kto chce co chce lebo keby sa nekradlo tak peniaze by boli na vsetko ci chodniky ci zelen lavicky ihriska a podobne za pravopis sa ospravedlnujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania