Chodníky okolo hlavného ťahu cez mesto Kežmarok

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
K 24. mája 2015

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať zástupcov mesta Kežmarok, ako chcú riešiť(podľa mňa) katastrofálny stav chodníkov okolo cesty cez Kežmarok. Problémov je iste ako všade veľa, ale aj stav chodníkov tvorí časť vizitky mesta.
Mohla by sa aspoň zatiaľ odstraňovať burina prerastajúca cez chodníky a torzá obrubníkov? Pevne verím, že si nezoberiete vzor podľa predchádzajúceho vedenia, a prípadné rekonštrukcie sa budete snažiť riešiť komplexnejšie. Nie po kúskoch kade tade, raz tu a raz tam...
Za Vašu odpoveď a nájdenie skorého riešenia Vám ďakujem.

03. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.

Uznávame, že stav chodníkov a cestných komunikácii v Kežmarku nie je dobrý. Niektoré časti sú v horšom ,niektoré v lepšom technickom stave. Momentálne prebieha audit a spisovanie jednotlivých úsekov, ako aj ich posúdenie . Celú túto problematiku je potrebné riešiť komplexne a podľa harmonogramu. Tiež som za systémové a moderné riešenia . V najbližších týždňoch bude táto etapa auditu ukončená, následne vyhodnotená a spracovaná.
K tráve a prerasteným úsekom. V meste pôsobí niekoľko aktivačných pracovníkov. Môže ich byť až 140 podľa dohôd. Ich početný stav však je v súčasnosti veľmi nízky kvôli PN alebo vyradenia z prác z dôvodu porušovania pravidiel. Pracujeme na ďalších brigádnych silách, ale počty sa napĺňajú len pomaly. Trávnaté prerasty sa odstraňujú ale nie dostatočným tempom.

s úctou

Ing. Karol Gurka - Prednosta MsÚ v Kežmarku
11. jún 2015

K.

Burina prerastajúca cez chodníky sa už odstraňuje. Vyzerá to kúsok lepšie. (fotka nekvalitná, odfotené v pohybe)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania