Kvetináče

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený

Na križovatke pri novom evanjelickom kostole pribudli kvetináče, ktoré (pravdepodobne) majú skrášliť prázdnu trávnatú plochu. Namiesto toho však pôsobia, akoby v blízkej škole robili letné upratovanie a kvety vyložili na vzduch, nech sa vyvetrajú. Plánuje mesto tieto nevzhľadné, lacno pôsobiace a nekoncepčne uložené kvetináče nechať na ich súčasnom mieste a v súčasnej podobe? Ak áno, bolo by lepšie, keby na križovatke zostala len čistá, trávnatá plocha.

09. júl 2015

Daniel

...nie, kamene, ktoré dnes uložili okolo kvetináčov tomu naozaj nepomohli.
24. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Ospravedlňujeme sa v návale povinností to nejako ušlo.

Kvetináče s kvetmi tam boli umiestnené skutočne za účelom skrášlenia ostrovčeka. Bola to aktivita zo strany VPS Kežmarok. Osobne súhlasím s názorom, že to asi nebol najlepší nápad. Boli dané patričné pokyny, aby sa to už neopakovalo.

s úctou


Karol Gurka - Prednosta MsÚ
03. august 2015

Odkazprestarostu.sk

Pridali sme dva nové obrázky, ktoré boli odfotené v piatok 24. 7. 2015. Na prvom vidno, že nevzhľadné kvetináče sú z ostrovčeka na križovatke naozaj preč, na druhom sú zachytené kvety v už omnoho lepšom "vydaní" na druhej strany cesty pri nápise "Kežmarok - vitajte". Status podnetu teda meníme na "vyriešený".

Odkaz pre starostu Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania