Vyhradene parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
tolerantny obcan 23. júla 2015

Dobry den chcela by som sa informovat preco je na ul. LANŠKROUNSKA 26 pri kontajneroch vyhradene parkovacie miesto pre invalidov ked osoba pre ktoru je toto miesto vyhradene byva vo vchode Lanškrounska17 a parkuje vacsinou na parkovacom mieste ktore nie je vyznacene pre invalidov. Na toto miesto ktore je na strane 26. Pouziva len v pripade ze nenajde volne parkovacie miesto na strane 17.ulice. Ak sme uz tolerantni my zdravi voci tejto panej preco ona nie je tolerantna voci nam. Všetci na sidlisku vieme ze parkovacich miest mame ako safranu. Dakujem

23. júl 2015

tolerantny obcan

Nie ale okrem toho auta tam nik iny neprakuje kedze nik iny v blizkosti nie je invalid
23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet,

Vyhradené parkovisko bolo vyznačené na základe podnetu a žiadosti p.Tereščáka z Lanškrounskej ulici č.24. Najbližšie možné miesto pre vyznačenie ZŤP, ktoré aj šírkovo zodpovedá norme pre odstavné plochy pre ZŤP, bolo už v rámci predprípravy pri realizácii vodorovného značenia sídliska JUH a toto miesto vychádza práve pred vchodom č.26, čo je najbližšie aj pre vchod č.24.
Tieto plochy pre ZŤP boli vytipované a vynechané už pri vodorovnom značení odstavných plôch sídliska JUH prevažne na okrajoch jestvujúcich odstavných plôch, ktoré sú postupne doznačované zvislým a vodorovným značením na základe žiadosti občanov s preukazom ZŤP.
Podotýkame, že tieto plochy vyznačené pre ZŤP nie sú na konkrétnu ŠPZ, slúžia všeobecne pre ktoréhokoľvek občana s vozidlom označeným symbolom ZŤP, nie len pre osoby, ktoré o to požiadali.




Karol Gurka Prednosta MsÚ
23. december 2019

Pavol

ked som nahlasila problem policii,tak mi bolo povedane,oni stym nemozu nic,to Tesco,tak pomahat a cranit,asi iba silnych.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania