Dni pre občanov

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Ctihodný občan 03. augusta 2015

Dobry deň, chcel by som sa opýtať, jedného dňa som prišiel na mestský úrad a bol som prekvapený, keď mi pani sekretárka povedala, že sa musím objednať na daný čas. No akoby som facku dostal, keď občan potrebuje niečo od primátora, aby sa k nemu objednával. Na hanbu. Pán primátor Šajtlava mal každú stredu vyhradenú len pre občanov, ak by niečo potrebovali. Súčasný primátor? Ani jeden, na zaplakanie. Mali by ste nad tým popremýšľať, keď už 4 - 5-krát bola menená org. štruktúra. S pozdravom

10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Ako primátor mesta mám pravidelne každý deň stretnutia s občanmi, aby som mohol okamžite reagovať na ich problémy . Každý občan, ktorý príde a chce sa stretnúť dostane najbližší možný termín stretnutia , a ak je to možné, aj v daný deň či týždeň, nakoľko počas celého týždňa mám aj ďalšie rokovania a povinnosti.
Počas môjho pôsobenia na pozícii primátora mesta Kežmarok sme zorganizovali už niekoľko hromadných stretnutí s občanmi, ktorí majú problém týkajúci sa rovnakej oblasti, napríklad na ulici Starý trh či na Mestskom úrade. Na tieto stretnutia prichádzajú aj kompetentní pracovníci mestského úradu, aby vedeli občanom podať fundovanú odpoveď.


sekretariát primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania