Osvetlenie prechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Vladimír Vaverčák 25. januára 2016

Dobrý deň,
prosím o riešenie osvetlenia frekventovaného prechodu pre chodcov na sídlisku Juh, križovatka Petržalská ul.2, Južná 1. Uvedený prechod nie je vôbec osvetlený, navyše vedú k nemu v križovatke rozvetvenia a chodci sú ťažko viditeľní. Uvedený prechod je často využívaný pri presune chodcov z hornej časti sídliska Juh v smere k Petržalskej, ďalej k Tescu. Jedná sa o bezpečnosť chodcov. Verím, že samospráva nájde riešenie v čo možno najkratšom čase.

S pozdravom,

Vladimír Vaverčák

29. január 2016

Matúš Polák

Dobrý deň, v minulom roku som taktiež upozornil na chýbajúce osvetlenie tohto prechodu pre chodcov... Bolo mi povedané, že sa to bude riešiť. Neriešilo sa nič... Asi až keď sa tam niečo nedajbože stane sa to začne riešiť... A pritom financie na rozširovanie verejného osvetlenia v rozpočte 2015 boli a sú aj pre tento rok...
12. február 2016

Vladimír Vaverčák

Tento podnet som poslal tiež emailom priamo na pána primátora, prednostu a príslušného pracovníka odboru na MsÚ v Kežmarku. Do dnešného dňa mi neprišla odpoveď ani len o zaevidovaní môjho podnetu, alebo odpovede, že sa mojim podnetom vôbec niekto zaoberá.
Považujem to za veľkú medzeru, najmä ak sa jedná o skúsených niekoľko ročných pracovníkov MsÚ.
Bezpečnosť chodcov a obyvateľov je im ľahostajná.
12. február 2016

Odkaz pre starostu

Keďže systém po istom čase podnet automaticky vyhodnotil ako neriešený, upozornili sme opäť samosprávu na chýbajúcu odpoveď. Veríme, že sa jej čoskoro dočkáme. Sledujeme naďalej spolu s vami.

B. Švirloch, OpS Kežmarok
12. február 2016

Matúš Polák

Včera som sa v rámci interpelácií znovu pýtal na tento prechod a jeho osvetlenie. Nakoľko si nepamätám presné znenie odpovede zo strany vedenia mesta, dávam do pozornosti záznam z rokovania MsZ, ktorý bude zhruba o týždeň uverejnený na internete (www.kezmarok.sk - sekcia mestské zastupiteľstvo).
17. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý večer pán Vaverčák,
ďakujeme za podnet k osvetleniu prechodu. Momentálne Vašu požiadavku preverujem. Hneď ako budem mať stanovisko, uverejním ho.
S úctou

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
22. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem!
Posielam odpoveď Ing. Tomaškoviča:
Pre osvetlenie prechodu na sídlisku JUH v križovatke ulíc Južná-Petržalská-Lanškrounská spustilo oddelenie územného plánu, životného prostredia a stavebného poriadku proces pre spracovanie projektovej dokumentácie. Následnú realizáciu zabezpečíme v závislosti od finančných možností mesta.

V prípade ďalších otázok sa na nás opätovne obráťte.
S pozdravom




Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

V uvedenom priestore bola vytvorená kruhová križovatka s prechodmi pre chodcov.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania