Pretekari

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. novembra 2012

Chcem sa len opytat ci by sa nedal riesit problem s vodicmi ktorym asi nedochadza ze v meste je povolena 50tka hlavne na ulici Tvaroznianska od Tesca ku kruhovemu objazdu. Denne ich je minimalne 10 a hlavne vo vecernych hodinach. Nielen ze mi to lezie na nervy pocuvat ich derave vyfuky ale ide hlavne o bezpecnost chodcov ktory prechadzaju cez cestu. Dufam ze tento problem sa nebude riesit az kym nejaky somar niekoho nezabije.

02. december 2012

???

Dufam ze teraz ked sa konecne stala nehoda na tej ceste sa nieco urobi...
05. december 2012

Odkaz pre starostu

Napíšte, prosím, konkrétne, čo sa stalo na spomínanej ceste. Konkrétny príklad je často oveľa účinnejší, ako všeobecné konštatovanie... ;)
05. december 2012

???

Neviem presne co sa stalo nerozpraval som sa s policajtami len viem ze tmavy superb narazil na spominanej ulici do tej zelenej budovy medzi telocvicnou a King barom co je tam kadernictvo a asi trafil aj plynovu pripojku kedze na mieste zasahovali aj hasici.
28. december 2012

Odpoveď samosprávy

O cestnej premávke a o porušení pravidiel cestnej premávky hovorí Zákon č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov a Zákon č. 372/1990 Zb. o priestupkoch.
Podľa § 22 zákona č. 372/1990 Zb., priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky riešia orgány Policajného zboru, ktorí uložia pokutu vodičovi, ktorý prekročil rýchlosť jazdy vozidla ustanovenej týmto zákonom alebo vyplývajúcej z dopravnej značky alebo dopravného zariadenia v obci.
Pretože mesto nemá tieto kompetencie, upozornili sme na porušovanie predpísanej rýchlosti na Tvarožnianskej ulici orgány dopravnej polície.


Ing. Ladislav Faix, prednosta MsÚ
27. apríl 2013

?!?

no to je asi vsade problem blazni v autach :)
21. november 2013

vlado

Spomalovac by to vyriesil,ci treba ich po kezmarku ako sol
25. apríl 2020

erik

Dobrý deň už sú tam pomalovacie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania