Verejné WC pri ul. Dr. Fischera?

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Ladislav Spalek 24. februára 2016

Dobrý deň,
asi pred rokom mesto odstránilo pletivový plot medzi zubnými ambulanciami a záhradou (Dr. Fischera 3). Odvtedy je priestor často používaný nezodpovednými ľuďmi ako verejné WC (na foto). Žiadam Vás o vrátenie pletivového oplotenia - postačujúce by bolo len zo strany pri lekárni Ľubka.
Ďakujem.

01. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet som zaslala na príslušné oddelenie. O možnostiach riešenia Vás budem informovať.
S úctou

Ing. Zuzana Šlosárová
03. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!
Staré, poškodené pletivové oplotenie pozemku, na ktorom je umiestnené zubné zdravotné stredisko na ulici Dr. Fischera, bolo odstránené z viacerých dôvodov . Priestor vedľa oplotenia slúžil ako verejné WC a samotné oplotenie ako konštrukcia pre oporu krabíc ... slúžiacich na „bývanie“ pre občanov bez domova. Plot bol neestetický a bránil údržbe pozemku. Z prevádzkových dôvodov odstránené oplotenie nebude nahradené novým. Podnet zašleme aj mestskej polícii, s požiadavkou o zintenzívnenie kontroly v tomto priestore.
Negatívnych javov charakteru, ako je uvedené v tomto odkaze pre starostu, zo strany neprispôsobivých občanov pribúda a nie je možné, aby sa problém riešil oplocovaním verejných priestranstiev.

Kelbelová, MsÚ Kežmarok


Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
04. február 2020

Odpoveď samosprávy

Spomínaný úsek je priebežne monitorovaný hliadkami MsP Kežmarok. Keďže nevieme z akých dôvodov bolo oplotenie odstránené, odporúčam kontaktovať v tejto veci vlastníka pozemku.

kpt. Jozef Bukovina
Mestská polícia mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania