ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 03. januára 2013

Dobrí deň. Chcel by som sa opýtať prečo môže byť na juhu hokejová klietka a na iných sídliskách nie. Pretože ak si chceme zahrať hokej všade nás vyhodia a vyhrážajú sa nám že na nás zavolajú políciu pretože vraj ničíme mestský majetok. Už sme sa pokúšali hrať na našom sídlisku vyhodili nás tak teraz nevieme či máme prestať hrať hokej alebo nie. Lebo z Toporcerovej je to dosť daleko ísť na juh s hokejkou, korčuľami, dvoj litrovou fľašou vody. Tak by som vás chcel poprosiť či by sa mohlo to ihrisko postaviť. Nikde na Toporcerovej máme tu niekoľko voľných plôch. Na ktorých je tráva a nedá sa tam hrať. Za riešenie problému už vopred ďakujem.

05. január 2013

sk. kk

Neviem kde v klietke na juhu chceš hrať hokej? Maximálne tak hokejbal, takže korčule už nemusíš so sebou nosiť :-P!
05. január 2013

anonym

ale mne by dovolili ísť rodičia na juh ale mojim kamarátom nie napríklad myslite aj na to
06. január 2013

NaeX

pred vchodom do MsÚ je super flek, nechodia tam autá, je dosť veľký, má síce kruhový tvar, ale večer je super osvetlený zo všetkých strán.
06. január 2013

anonym

tam máme ísť hrať ???????????. Veď otial nás vyženú tí čo tam pracujú a možno aj polícia!!!!!!!
08. január 2013

nikoleta

Investujme do detí a mládeže vráti sa nám to 100 násobne ...už tu boli prosby o detské ihriská ,ihriská pre mládež ...nezatvárajte oči pred problémom a neodpovedajte ,že na nič nie sú peniaze ,hľadajme riešenia.
08. január 2013

anonym

Ďakujem za potporu nikoleta .
08. január 2013

anonym

Ďakujem za potporu nikoleta .
08. január 2013

anonym

Ďakujem za potporu nikoleta .
11. január 2013

Odpoveď samosprávy

Milý mladý anonýmny športovec, aj takto možno vidieť angažovanosť pre riešenie potrieb v meste cez osobné záujmy, je to správne a beriem to.
Naša komunikácia cez Odkaz pre starostu v podobe, že Ty máš určitú konkrétnu predstavu a ja by som Ti mal všeobecne odpovedať na možné využitie všetkých voľných plôch na Toporcerovej ulici, nemá logiku. Bránia mi osobne v tom i anonýmne posmešky zverejňované cez administrátora, ktoré znevažujú záujem vec riešiť.Aj ta fotografia hokejbalového ihriska, ktoré je pre hokejbal využínané počas celého roka, je zavádzajúca. Nebudem preto reagovať cez Odkaz ... ale priamo cez moju adresu na ktorú mi pošli konkrétny návrvh alebo mi zavolaj na dohodnutie osobného stretnutia. Ak je Tvoj záujem skutočný, určite Ti nebude brániť sa mi zverejniť. Kontakty na mňa sú na stránke mesta.

Ing. Ladislav Faix, prednosta Mestského úradu v Kežmarku
11. január 2013

Stanislav

Na Zahradnej ul. je dost velky flek skoda ze sama škvara tam by sa to dalo len treba chciet a cim skor mozno niekomu vyhovuje ze deti sedia za pocitacmi a nemaju ziaden pohyb :-))))
13. január 2013

Odkaz pre starostu

Opytali sme sa, co autor odpovede chcel svojou odpovedou zdelit. Tu je mail, ktory sme poslali p. prednostovi:

Dobry den,
rad by som sa Vas opytal, co Vas viedlo k tomu, aby ste pytajucemu sa pri podnete "Ihrisko" neodpovedali odvolavajuc sa na "posmešky zverejňované cez administrátora, ktoré znevažujú záujem vec riešiť"? Ak mate akukolvek vyhradu, otazku, namet, pripomienku, ako vzdy, budem rad, ked sa obratite priamo na mna. V tomto momente vsak nemam ani sajnu, co ste tou vetou mysleli, preto to neviem, ak by to nahodou bola aj pravda, ani napravit, ani zmenit...

Tiez je Vasim pravom odpovedat podla Vasho uvazenia a v ziadnom pripade Vas nechcem korigovat, no myslel som si, ze uz pred par mesiacmi sme obaja dospeli k zhode v jednej zo zasad modernej komunikacie, ze nie je dolezite, kto sa pyta, ale co sa pyta...preto sa mi javi Vasa odpoved dost nestastne formulovana.

Zaroven si myslim, ze otazka je dost presna, aby sa dalo, ak sa chce, na nu jednoznacne odpovedat a otazka znie: (Kedze sa pytajuci obracia s otazkou na samospravu) Postaví samospráva v okolí Toporcerovej ulice hokejové/hokejbalové ihrisko?
No opakujem, bozechran, aby som Vas korigoval. Z mojej strany iba mozno podnet na zamyslenie, ci ochota pretlmocit otazku...

Znova plati, ako aj pri inych podnetoch, ak by ste chceli v odpovedi nieco zmenit alebo doplnit, kludne mi napiste.

Dakujem a prajem uspesny den.
13. január 2013

sk.kk

Osobne si myslim, ze vystavba dalsieho hokejbaloveho ihriska je nielen nerealna, ale aj zbytocna! Je problem udrzat v prevadzkuschopnom stave existujuce ihrisko, niesu financie na dokoncenie a prevadzku zimneho stadiona, ktory by v konecnom dosledku mohol byt vyuzivany mimo sezony aj ako hokejbalove ihrisko, viem, "kompetentni" budu zase namietat, ze sa to neda, ale da sa to!
14. január 2013

nikoleta

nie je jedno ci je to Janko Mrkvička alebo Ferko - obyvateľ Kežmarku poslal podnet o tom je ta stránka nie o menách ale o požiadavkách ...načo Vám je meno chlapca ,ktorý si chce zahrať hokej ???
14. január 2013

Obyvatel

U nas v Kezmarku sme si uz zvykli ze sa kazdy vykruca skoda ze aj ty co to maju na starosti a poslanci???? haloooo na co ste boli zvoleny aby ste riesili problemi beznych ludi a nie obsadzovali miesta v dozornych radach a prikyvovali starostovi :-(((
16. január 2013

anonym

proste mi nemáme kde hrať myslím že ja a moji kamaráti s tým prstaneme
19. január 2013

j.hovanec

Pán Faix, ak sa vám aj ten chlapec zverejní, čo viete v jeho veci spraviť?
Rozprávate tu o nepodstatných veciach, ste zástupcom MsÚ, ale na konkrétne otázky a podnety obyvateľov mesta ste vo vašich odpovediach ešte nepotešil nikoho.
23. január 2013

Ja

Už to mám poriadne dlho na mysli, ale p. Faix to "zabil", ako sa hovorí. Naše mesto treba omladiť!! Nielen na poste primátora, ale aj na všetkých postoch "pod ním". Je nemysliteľné, aby sa ľudia, čo žijú z našich peňazí, správali tak, ako p. F. A to je len jeden človek z niekoľkých... Takí tam sú už roky! A treba s tým skoncovať!
26. január 2013

to mas

vsetci hokejbalisti pred radnicu, zrobte trening a hlavne hlucne.
treba na nich tlacit arogantnych ignorantov.
29. január 2013

anonym

nám by iba stačilo ak by ste nám dovolili hrať za nemocnicou pri elektrárni lebo odtiaľ nás už pár krát vyhodili
06. február 2013

Odkaz pre starostu

a kto vás odtiaľ vyhadzuje? mestská polícia? pýtajte sa toho, kto vás vyhadzuje, že kto je a prečo vás vyhadzuje. možno to má nejaký rozumný dôvod...ak nemá žiaden rozumný dôvod, dajte vedieť a napíšte to tu do komentárov. ;) okrem toho sa budeme pýtať samosprávy ďalej, či vám náhodou nechcú odpovedať na pôvodnú otázku.
10. február 2013

anonym

Chodíme hrávať niekedy za nemocnicu ku elektrárni. Nás odtiaľ vyhadzujú tí čo tam bývajú vraj robíme veľký hluk. Ale my sa snažíme byť čo najtichšie ale potom sa nám vyhrážajú že zavolajú políciu a my v našom záujme račej odídeme.
12. február 2013

Odkaz pre starostu

Ak nerobíte nič zlé, nemáte sa prečo báť policajtov. Policajti majú ľuďom pomáhať a chrániť ich životy a majetok. Nie sú tu preto, aby šikanovali a niekoho odniekaľ vyhadzovali...ani preto, že sú od vás starší a majú uniformu.
Tak nech na vás zavolajú policajtov, policajti nemajú právo nikoho len tak bezdôvodne odnikaľ vyhadzovať. A ak majú na to nejaký rozumný dôvod, tak sa ho aspoň dozviete. Nebojte sa, policajt nie je strašiak a ani si nemôže robiť, čo chce! ;)
15. február 2013

???

To je naozaj take tazke vybudovat betonovu alebo asfaltovu plochu? Nemusi to byt moderne hokejbalove ihrisko. Ved im staci len plocha. Verim ze aj branky by si sami vedeli urobit. A odpoved samospravy to akoze bolo co??? Pridi ku mne anonym ze ti do oci poviem ze na teba z vysoka serem? A aj na tvojich kamaratov?
13. máj 2013

Rudy

Myslim ze nic prevratne tazke a finance zlozite od vas mladez nechce...vsetci musime uznat ze mladez tu moc moznosti nema mozno aj to je dovod preco tolko % mladeze siahne skor k cigaretam alkoholu alebo drogam...preto by som sa rad opytal kompetentych ci to je to kam chceme nasu mladez dostat?nieje pre vas priatelnejsie ak siahnu radsej po hokejkach korculiach atd?verim ze sa dockam rozumnej odpovede a vopred za nu dakujem...
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za dlhší čas, kedy nebolo na tento podnet odpovedané. Podnet sme posunuli na vyjadrenie na príslušné oddelenie MsÚ mesta Kežmarok a v najbližšom čase sa ním budeme zaoberať a poskytneme ďalšie informácie.
Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom,
Mgr. Ondrej Miškovič, odd. komunikácie a propagácie mesta Kežmarok.
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Ihrisko na ul. Zahradná bolo oplotené. Tam je možnosť loptových hier a v zimnom období hokeja.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania