Poštove schranky

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. marca 2013

Dobrý deň ,rada by som apelovala na problém s doručovaním pošty na sídlisku juh a v jeho okolí. Nie tak dávno som sa z hoda náhod stretla s doručovateľom pošty. Nič by na tom nebolo zvláštne, ale na vlastne uši som počula ako ludia reagujú nato keď im zazvonia a buď im neotvoria vôbec abo jednoducho položia telefón s (s hlupými narážkami), Doposiaľ som sa nestretla s s takou neochotou s otravovaním dverí v panelákov,kde niesu umiestnené poštové schránky na vchodových dverách . Človek slušne poprosí aby mu dvere otvoril, a oni bezdôvodne položia telefón. Je to velmi nezodpovedne voči doručovatelovi takto bránit v doručovaní zásielok. Preto bol by som veľmi ráda, keby sa to konečne začalo riešiť a dať si spraviť poštové schránky na vonkajšie vchodové dvere, aby sa tak vyhli zbytočným rečiam a hlúpych narážok, s ktorými sa musia stretávať dennodenne, a verte mi, mne by to nebolo určite prijemne. Dakujem

25. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem.
Samospráva Vám s týmto problémom nemôže pomôcť, pretože jednotlivé obytné domy spravujú rôzne spoločenstvá nájomníkov a majiteľov bytov a radnica nemá žiadne kompetencie zasahovať do ich riadenia a rozhodovania.
Ak však Váš podnet mal poslúžiť skôr ako verejný apel na slušnejšie správanie sa obyvateľov voči poštárom, či ako apel pre správcov domov, aby sa zamysleli, či neinštalovať poštové schránky s externým prístupom, tak Vašej požiadavke bolo práve vyhovené.

Matúš Švirloch
admin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania