Zľadovatený chodník na Garbiarskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Gabriela 12. februára 2017

Chodník na Garbiarskej ulici, po ktorom sa nedá prejsť. Na čo sú nám chodníky, veď vedľa je frekventovaná cesta, tak máme kadiaľ prechádzať, či?
Chcem sa opýtať, v prípade úrazu, komu tento chodník patrí. Ďakujem pekne za odpoveď.

19. február 2017

Odkazprestarostu.sk

Posielam Vám nové fotografie, ako to vyzerá dnes 18.2.2017 na našom chodníku, ak ho chodníkom môžeme nazvať. Chodník 16.2.2017 posypali kamienkami, a tým si mysleli, že problém vyriešili. Verím, že sa týmto problémom budete vážnejšie zaoberať. Ďakujeme za rýchle vyriešenie tohto podnetu.

Gabriela
28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu, ktorý sa nám opakuje. Reagujem až dnes, keďže som bola dlhší čas PN.
Váš podnet posielam na oddelenie výstavby a na Technické služby KK.
S úctou,

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nedávno sme v podobnej situácií zverejnili odpoveď Ing. Miroslava Škvareka, MPH, ktorá sa týka aj tohto podnetu: "Mrzí ma že máte takú negatívnu skúsenosť, ale našou snahou je zabezpečiť aby všetky lokality v meste boli schodné a aby boli aj bezpečné a pri kapacitných možnostiach, ktoré máme, nie sme schopní v priebehu niekoľkých hodín zabezpečiť dôkladnú očistu mesta. Chcem Vás poprosiť, ak v budúcnosti nastane situácia, že je potrebné niečo operatívne riešiť v rámci zimnej údržby, volajte alebo cez sms dajte informáciu o probléme priamo na dispečera zimnej údržby p. Holovu, ktorý zabezpečuje koordináciu zamestnancov pri tejto činnosti. Kontakt: Mobil: 0905 494 738, mail: [email protected]. Prípadne zavolajte na vrátnicu VPS: tel: 052/4680821 a nechajte odkaz čo treba riešiť."

Mgr. Ondrej Miškovič, referent oddelenia komunikácie a propagácie mesta Kežmarok
30. január 2020

Odkaz pre starostu

Od zadávateľky podnetu sme dostali aktualizáciu s textom: "Chodník je momentálne zľadovatený. Nič sa nezmenilo" a s priloženou fotografiou, na ktorej je aktuálny stav z konca januára 2020.

B. Švirloch, OpS Kežmarok
13. november 2020

Erik

Dobrý deň chodník bol oprávnený
16. november 2020

Odkaz pre starostu

Chodník opravený
12. január 2021

Odpoveď samosprávy

Vyjadrenie oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia:
Dobrý deň,
chodník bol stavebne upravený tak, aby v období prívalových dažďov, či intenzívnejších zrážok bezpečne odvádzal povrchové vody. Veríme, že problémy, ktoré uvádzal pisateľ podnetu sa už nebudú vyskytovať na tomto chodníku. Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.

Mgr. Patrícia Rozgonyiová
oddelenie komunikácie a propagácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania