Semafor pri Tatraľane

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Michal 29. júna 2017

Vieme prestaviť semafor pri Tatraľane? Každý deň tam vznikajú kolóny, pretože je tam zelená max tak 20 sekúnd. Je to hlavná cesta, tak predsa nie je možné, že to takto budeme blokovať.

12. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Technická závada bola už odstránená. Podnet je vyriešený.
S prianím pekného dňa,
Šlosárová

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
13. júl 2017

Michal

Dobry den,

ako bola prosim technicka zavada odstranena, viete to trosku upresnit?

Vdaka.
14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pozdravujem, posielam odpoveď vedúcej oddelenia územného plánu, životného prostredia a stavebného poriadku k Vášmu komentáru:
Dobrý deň,
Konkrétne bolo vandalmi zničené tlačítko pre chodcov a tým došlo aj k zatečeniu elektroniky. Tým pádom neustále zapínalo zelenú signalizáciu pre chodcov, aj keď sa chodec fyzicky na prechode nenachádzal. Blokovaná bola prejazdnosť križovatky. Závada bolo odstránená 6.7.2017.
Kelbelová

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
02. október 2017

Mirec Mag

Heh načo je tam ten semafor keď nefunguje ??? Začal školský rok a deti nemôžu prejsť cez cestu !!!! Nevravím o autách prechádzajúcich cez hlavnú cestu ! Policajti sú kde keď ich treba ??? Už keď majú pomáhať a chrániť tak nech usmerňujú premávku od 7-8 a od 12-14stej keď deti chodia do školy a domov, aspoň toľko námahy by ste si mohli dať keď už semafory nechávate vypnuté !!! Spravte si poriadok aj na dopravnom podniku ! Načo ste montovali ten semafor ???
04. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Mirec Mag,
semafor nefunguje „vďaka“ tomu, že nám opäť niekto rozbil tlačítko pri prechode pre chodcov. Tým je ohrozený celý priebeh synchronizácie svetelnej križovatky. Do doby výmeny bolo nevyhnutné semafor vypnúť. Nové zariadenie bude vymenené do dvoch týždňov.

V tejto súvislosti sme telefonicky aj mailom oslovili Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Kežmarku, keďže ide o štátnu cestu v správe VÚC. Riadenie dopravy na tomto úseku je v ich kompetencii.
Odporúčame obrátiť sa na Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Kežmarku, Nižná brána 6, 060 01 Kežmarok. Telefón 0961-81-1111 (tel. ústredňa). O situácii sú informovaní.

Zároveň žiadame občanov aby neváhali a oznamovali vyčíňanie vandalov na tel.č. 159, prípadne na tel. č. 158. V priebehu pár mesiacov je tento semafor mimo prevádzky už po druhý krát.

Ďakujeme za Vás podnet. S úctou,

Ing. Zuzana Šlosárová, vedúca odd. komunikácie, propagácie a regionálneho rozvoja
10. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

semafor je už opravený a v prevádzke.
Váš podnet je vyriešený.

S úctou

Ing. Zuzana Šlosárová, vedúca oddelenia komunikácie, propagácie a regionálneho rozvoja

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.