Detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Marek Žmijovský 01. augusta 2017

Na sídlisku Sever je značne nalomený drevený trám na hojdačkách. Mal by sa niekto na to pozrieť, kým sa tu nestane nešťastie. To isté platí aj o lanovej preliezke

04. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Žmijovský,
príslušné oddelenie MsÚ už na odstránení nedostatkov zo zaslaného podnetu začalo pracovať. 2. 8. boli na obhliadke poškodených prvkov. Momentálne prebieha potrebný administratívny proces. V krátkom čase bude brvno vymenené za kovové a poškodená závesná hojdačka demontovaná.
Ďakujeme za podnet. S úctou,

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
18. október 2017

Odpoveď samosprávy

Príjemný deň,
zisťovala som situáciu ohľadom Vášho podnetu. Kolega ma informoval, že poškodené prvky sú objednané a o niekoľko dní budú vymenené za nové. Váš podnet bude vyriešený v krátkej dobe. Ďakujeme za jeho zaslanie a za spoluprácu.
S úctou,

Ing. Zuzana Šlosárová, vedúca oddelenia komunikácie, propagácie a regionálneho rozvoja
23. november 2017

Marek Žmijovský

Dobrý deň. 23. november 2017. Ešte stále neprebehla výmena poškodených prvkov. 3,5 mesiaca je dlhá doba. Na sídlisku je dosť detičiek, ktoré by uvítali novú hojdačku. Žiaľ, niekto na to zabudol.
15. apríl 2018

Katarína Dravecká

Dobrý deň. 15.4.2018 poškodený nosník je vymenený, ale hojdačka s pôvodným závesom bola určite bezpečnejšia. Pôvodne otočné závesy "Páni Majstri" tak dotiahli, že už otočné nie sú a z toho dôvodu horné oká reťaze sú predraté do polovice. Úraz dieťaťa pri roztrhnutí reťaz je otázkou krátkeho času.
15. apríl 2018

Marek Žmijovský

8 mesiacov na výmenu nosníka je dlhá doba. Pôvodne sme mali dve hojdačky, teraz jednu. Jej opätovné nainštalovanie je otázne - ako uviedla p. Dravecka. Na decké ihriska sú dosť prísne normy. Pre Kežmarok toto neplatí. Vedľajšia lanova preliezka je dlhodobo poškodená. Mieni mesto riešiť tento stav ihriska? Alebo je odkázané na večné diskusie tu na portáli? Je mesto ochotné investovať niekoľko eur aj na decké ihrisko na Severe? Na štadion sa našli 4 mil. V mene rodičov Ďakujem za odpoveď.
25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
dodávku poškodených častí sme u dodávateľa urgovali mnohokrát a skutočne ten termín často nevieme ovplyvniť. Detské ihriská vždy na jar a následne aj priebežne počas roka kontrolujeme a opravujeme poškodené časti. Žiaľ aj detské ihriská sú cieľom vandalizmu , kradnú občania časti a tak je to neustály kolobeh. V rámci revitalizácie vnútrobloku na Severe sú riešené aj detské ihriská. Prosíme o trpezlivosť a ústretovosť.


Kelbelová, Msú Kežmarok
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, poskytujem Vám odpoveď VPS mesta Kežmarok: "Detské ihriská vždy na jar a následne aj priebežne počas roka kontrolujeme a opravujeme poškodené časti. Žiaľ aj detské ihriská sú cieľom vandalizmu , kradnú občania časti a tak je to neustály kolobeh. V rámci revitalizácie vnútrobloku na Severe sú riešené aj detské ihriská. Prosíme o trpezlivosť a ústretovosť. Prípadný vandalizmus Vás prosíme v záujme všetkých občanov ohlásiť MsP na čísle 159. Ďakujeme."

Mgr. Ondrej Miškovič, referent oddelenia komunikácie a propagácie mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania