Parkovanie na Severnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Peter 17. apríla 2018

Dobrý deň,

rád by som sa opýtal, zachytil som síce informáciu, že celé sídlisko Sever prejde revitalizáciou, avšak bude sa to týkať aj parkovacích miest? Situácia na sídlisku Sever je, čo sa týka parkovania, alarmujúca. Chápem, že v období výstavby sídliska sa nerátalo s takým počtom áut, ale naozaj už ma nebaví platenie pokút za papuču na aute, keď prídem večer domov a nemám kde zaparkovať, "dobrosrdeční" susedia, ktorí chodia na prechádzku so svojimi domácimi zvieratami, volajú príslušníkov mestskej polície... Bude sa to riešiť? Respektíve už to je v štádiu riešenia?

Ďakujem za odpoveď.

25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Na sídlisku Sever sa bude priebežne realizovať viacero investičných akcií . Vo výstavbe je most, komplexnou opravou prejde most na ulici Pod lesom, oprava miestnych komunikácií na oboch uliciach , realizácia revitalizácie vnútroblokov, cyklochodník, okrem toho prebiehajú aj opravy podzemných vedení. Po ukončení opráv komunikácií sa zjednosmerní ulica Pod lesom a vytvoria sa vodorovným dopravným značením šikmé parkovacie miesta, čím sa oproti tomuto stavu zvýši počet parkovacích miest a tým aj zlepší celkove situácia parkovania na sídlisku. Úprava ďalších parkovacích plôch na sídlisku Sever sa predpokladá následne v ďalších rokoch.


Kelbelová, Msú Kežmarok
06. február 2020

Odpoveď samosprávy

Revitalizácia sa týka len trávnatých plôch a chodníkov. V predchádzajúcom období sa na sídlisku dobudovali parkovacie miesta tam, kde to priestorovo a technicky vyhovovalo.

Ing. Ladislav Tomaškovič
Zástupca vedúcej oddelenia, Doprava a cestné hospodárstvo v meste Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania