Ulička v centre mesta - návrat do roku 2014

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
K 07. septembra 2018

Dobrý deň, je rok 2018 a zrejme sa začalo s rekonštrukciou (výstavba cyklochodníka) uličky od futbalového štadióna do mesta. Chcel by som sa vrátiť k nedostatočne zodpovedanému podnetu z 10. mája 2014.
Bude sa majiteľ priľahlej nehnuteľnosti spolupodieľať na oprave dlažby, ktorá je na jeho pozemku?
Prečo mesto doteraz nevyvinulo žiadnu aktivitu smerujúcu k úprave týchto plôch? Je už stavba skolaudovaná, aby boli plochy upravené?
Všetky ostatné otázky sú v podnete z 10.5.2014.
Ďakujem za odpoveď.

23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
Vlastníkov predmetnej nehnuteľnosti sme vyzvali na úpravu plôch súvisiacich s vydláždenou uličkou na mestskom pozemku. Veríme, že úpravu zrealizujú, v čo najkratšom termíne. Vymožiteľnosť plnenia v prípade, že nebudú dobrovoľne reagovať na výzvu, nakoľko ide o úpravu na ich vlastnom pozemku, je však v zmysle platnej legislatívy problematická.

Kelbelová , MsÚ Kežmarok


Ing. Eva Kelbelová , MsÚ Kežmarok
27. november 2018

Odpoveď samosprávy

Vlastníkov dotknutého pozemku sme vyzvali aby pozemok upravili. Výzva im bola doručená 29.10.2018. Žiaľ na výzvu nereagujú. Skúsime ich ešte predvolať a prerokovať s nimi túto záležitosť. V mysle platnej legislatívy však máme veľmi obmedzené možnosti na vymoženie plnenia úprav estetického charakteru, aká je táto.




Ing. Eva Kelbelová , MsÚ Kežmarok
06. február 2020

Odpoveď samosprávy

Po oboznámení sa so zaslaným podnetom právne oddelenie vykonalo ohliadku predmetnej uličky a realita nezodpovedá tomu, čo sa nachádza v podnete. V prílohe sú fotografie.

Mgr. Ondrej Miškovič
odd. komunikácie a propagácie mesta Kežmarok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania