Problémové parkovanie na Ul. Dr. Daniela Fischera

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
obyvatel mesta 18. februára 2019

Dobrý deň,
na stránke mesta Kežmarok som si všimol, že 27. februára bude stretnutie s občanmi mesta na tému riešenie dopravy na uliciach Tatranská, Krvavé pole, Mučeníkov.
Veľmi ma zarazilo, že sa medzi ulicami neocitla aj Ulica Dr. Fischera. Ulica je predovšetkým od ranných hodín až do popoludňajších nepretržite preplnená autami, nielen odstavenými na jednej strane cesty, ale aj prechádzajúcimi. Niekedy sa stáva, že autá stoja aj na strane lekárne... Nehovoriac o problémovom výjazde z garáží, (ne)bezpečnosti žiakov základnej školy či občanov smerujúcich na vyšetrenia a do lekárne...
Moja otázka teda znie: Je možné niečo robiť s touto neúnosnou situáciou na ulici? Zjednosmernením, namaľovaním vodorovného dopravného značenia a podobne?
Ďakujem!

05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vašim podnetom sa bude zaoberať oddelenie územného plánu, životného prostredia a stavebného poriadku v najbližších dňoch. Budem Vás informovať.
Kto? Oddelenie územného plánu, životného prostredia a stavebného poriadku

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér mesta Kežmarok
12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
Uvedenú záležitosť riešime s odborne spôsobilým dopravným inžinierom. Vhodným vodorovným a zvislým dopravným značením sa pokúsime korigovať parkovanie tak, aby neboli obmedzovaní chodci na peších komunikáciách a obyvatelia z titulu uvoľnenia vjazdov a bol zabezpečený lepší prejazd cez ulicu. Vodorovným dopravným značením budú ohraničené miesta na parkovanie, mimo týchto miest nebude možné na komunikácii parkovať.

S pozdravom

Ing. Eva Kelbelová, MsÚ Kežmarok


Ing. Eva Kelbelová, MsÚ Kežmarok
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Vodorovné dopravné značenie bude obnovené do konca mája 2020.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK
11. december 2020

Erik

Dopravné značenie bolo obnovené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania