Tvarožnianska - bezbariérový prístup

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Kežmarčan 10. júla 2019

Dobrý deň,
je fajn, že v meste pribudlo nákupné centrum a obchody, o lokalite možno pochybovať, ale ako som povedal, je to fajn, že to tu je a nemusíme chodiť do Popradu.
Ale. Medzi Tescom a obchodným centrom chýba prechod pre chodcov, nehovoriac o bezbariérovom prístupe. Na strane centra rampa pre vozíčkarov či kočiare síce je, ale to je tak všetko. Navyše, v pláne investora na jeho stránkach je prechod aspoň nakreslený.
Plánuje sa s tým čosi robiť? Bude investor a mesto myslieť aj na toto? Ak áno, kedy?
Ďakujem.

22. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za váš podnet. Poslali sme ho príslušnému oddeleniu aby sa k danému podnetu vyjadrilo v čo najkratšom čase.
Pekný deň
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
Z podnetu nie je celkom jasné ,čo má podávateľ podnetu presne na mysli. K obchodným jednotkám je zabezpečený bezbariérový prístup. Medzi Tescom a obchodnými jednotkami je len obslužná komunikácia, nie frekventovaná mestská komunikácia, kde v časti priamo medzi objektami je možný bezpečný prechod, nakoľko je tam len sporadický pohyb áut zásobovania. Môžeme požiadať investora o doplnenie vodorovného dopravného značenia v tejto časti , ak sa požiadavka preukáže ako opodstatnená. Odporúčam preto pisateľovi zastaviť sa na tunajšom oddelení a konkretizovať svoje požiadavky.
S pozdravom
Ing. Eva Kelbelová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania