Cesta na ulici Trhovište

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Odkaz pre starostu 12. marca 2014

Rada by so sa opýtala pána primátora a poslancov,dokedy budú sa robiť hluchí a slepí.čo sa týka uliceTRHOVIŠTE.cestu máme,ako tankodrom,dobre,však na opravu niesu eura.Ale,čo s nákladnými autami,ktoré si tu urobili hlavný ťah.Keď prechádzajú nákladne autá s prívesmi tak cítite otraz domu.Kľud,nato zabudnite.Zabudli Ste lobovať za nás,ak sme boli vytopení,práce pri Trhovišti ostali neukončené.Je,to cítit,že tu nebýva nejaký poslanec,lebo neverím,že by to nechali tak.Však ,ak keď nás zase vytopí,potom ,je už neskoro stáť na moste so sklonenými hlavami.Tak Vás žiadam,myslite,aj na nás obyčajních občanov,ktorí písali aj petície,ale cma.Všetko mlčí.DOKEDY

Marta Janciova
https://www.facebook.com/mameradikezmarok/posts/826818844011033

12. marec 2014

Občan

No a cesta pri štadione (či ako to mám volat) je uplna čerešnička na torte ... Fakt jedine Tankom.
02. apríl 2014

xxxxx

Neboj Marti, prídu voľby potom sa napočúvame prečo to neide a ako zázračne to pôjde keď....
Veď to poznáš, hlavná vec, že vedenie je spokojné aj s časťou cesty pred štadionom , cesta pri HPH tá je ako tankodrom( a to chodí pán primátor denne po nej ) Ono toho je strašne veľa, všetci o tom píšu rozprávaju, sťažujú sa ale žiaľ nikto nepočúva. Musíme veriž, že zmena príde a verím že čoskoro.
24. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Samospráva stále ignoruje otázky svojich voličov na tomto portáli. Aj k tejto odpovedi sme ju museli donútiť až pomocou Infozákona.

Samospráve sme poslali tieto otázky:

- Kedy samospráva urobí rekonštrukciu cesty na tejto ulici (položenie nového koberca, nie zaplátanie dier)?

- Obyvatelia sa sťažujú na časté prejazdy nákladných automobilov, ktoré rušia kľud na tejto ulici a otrasmi poškodzujú domy obyvateľov. Vie samospráva o tomto probléme a čo s tým plánuje urobiť? 


- Obyvatelia tvrdia, že po povodni neboli dokončené práce na tejto ulici. Kedy a ako plánuje samospráva dokončiť systém protipovodňovej ochrany na tejto ulici? 


- Ako samospráva vybavila petíciu obyvateľov tejto ulice? 


Tu je odpoveď samosprávy:
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

K dnešnému dňu je vozovka a chodník kompletne zrekonštruované.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania