Neposypané chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
ja 02. januára 2020

Dobrý deň,
môj príspevok sa týka celého mesta, nielen Hlavného námestia.
Apelujem na mesto a aj na VPS mesta. Nezdá sa vám, možno aj ďalším občanom, že napriek tomu, že je zima pomerne mierna a bez veľkých snežení, stav chodníkov je asi najhorší za posledné roky?
Všade kopec ľadu, nedá sa po nich chodiť, ľudia musia ísť na cestu, aby išli ako tak bezpečne. Ale, samozrejme, za cenu toho, že ich ohrozí prechádzajúce auto.
Samozrejme, ani netreba spomínať chodníky, ktoré sú v kopcoch... To je hotová katastrofa. Stačila by soľ...
Hádam sa tento príspevok dostane ku kompetentným a situácia sa zlepší.
Ďakujem v mene všetkých Kežmarčanov, ktorí chcú bez problémov chodiť ulicami a chodníkmi mesta.

02. január 2020

Ďakujeme za podnet. Uvedený podnet, zajtra 03.01.2020 preveríme a oprávnené požiadavky budú v priebehu dňa riešené tak, aby nedochádzalo k nežiadúcim situáciám. O opatreniach budeme informovať. VPS mesta Kežmarok
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nedávno sme v podobnej situácií zverejnili odpoveď Ing. Miroslava Škvareka, MPH, ktorá sa týka aj tohto podnetu: "Mrzí ma že máte takú negatívnu skúsenosť, ale našou snahou je zabezpečiť aby všetky lokality v meste boli schodné a aby boli aj bezpečné a pri kapacitných možnostiach, ktoré máme, nie sme schopní v priebehu niekoľkých hodín zabezpečiť dôkladnú očistu mesta. Chcem Vás poprosiť, ak v budúcnosti nastane situácia, že je potrebné niečo operatívne riešiť v rámci zimnej údržby, volajte alebo cez sms dajte informáciu o probléme priamo na dispečera zimnej údržby p. Holovu, ktorý zabezpečuje koordináciu zamestnancov pri tejto činnosti. Kontakt: Mobil: 0905 494 738, mail: [email protected]. Prípadne zavolajte na vrátnicu VPS: tel: 052/4680821 a nechajte odkaz čo treba riešiť."

Mgr. Ondrej Miškovič, referent oddelenia komunikácie a propagácie mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania