Hviezdoslavova - problémové parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Kežmarčan 19. marca 2020

Dobrý deň,
najmä v zimných mesiacoch, keď je bohatá snehová nádielka, slúži toto parkovisko pre frajerov, ktorí robia na veľkej zasneženej ploche "hodiny" a ďalšie frajeriny. Ani si nechcem predstaviť, aké negatívne to musí byť pre ležiacich pacientov v nemocnici - počuť všetok ten hluk v čase liečby, a ďalších ľudí, ktorí bývajú v blízkosti, ale aj ďalej, keďže ten hurhaj sa dosť šíri.
Preto prosím mesto, nebolo by možné toto parkovisko zrekonštruovať tak, aby tam takéto veci neboli možné? Aj vzhľadom na to, že parkoviská by mali byť zelenšie. Stačí sa pozrieť na parkovisko pri nákupnom centre.
Ďakujeme.

23. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto v minulom období na tomto parkovisku realizovalo pri spustení parkovacieho systému značnú rekonštrukciu. Podľa zistených informácií, tam bola vymenená dlažba za vodopriepustnú. V najbližšom období sa o ďalšej rekonštrukcii neuvažuje. Spomínané "hodiny" sú skôr vecou pochybenia jednotlivcov a samozrejme ak ste svedkom, že sa takéto niečo deje na parkovisku, ohláste to prosím na telefónnom čísle 159. Je dobré mať v blízkosti nemocníc aj jedno takéto "otvorené parkovisko", vzhľadom aj na situáciu, ktorá je vo svete so šíriacim koronavírusom. Parkoviská so zelenými prvkami, ktoré mesto buduje a plánuje budovať sú na viacerých miestach nášho mesta, no na teraz sa s rekonštrukciou práve tohto neuvažuje.

Ďakujem za podnet a prajem Vám pekný deň.

Mgr. Ondrej Miškovič
oddelenie komunikácie a propagácie mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania